16 juli 2021
Herrie & boze collega's – Hoe u kantoor akoestiek kan verbeteren

Collega’s die niet te verstaan zijn, concentratie niveau dat afneemt en productiviteit die ver te zoeken is. Dat zijn de gevolgen van slechte akoestiek waar u ongetwijfeld mee bekend bent. Het is voor collega’s erg frustrerend om in zo’n omgeving te werken. Gelukkig zijn er manieren hoe u kantoor akoestiek kan verbeteren. Wat voor manieren […]

Lees meer
9 juli 2021
Slechte akoestiek in een sporthal: hoe te verbeteren?

Kent u het? Mensen die moeten schreeuwen omdat ze anders niet boven het lawaai uitkomen, storende nagalm en veel herrie? Dat is wat slechte akoestiek in een sporthal doet. Naast dat kunnen gymleraren ook blijvende gehoorschade oplopen aan slechte akoestiek. Er is een rechtszaak gewonnen door een groep gymleraren die hun werkgevers hadden aangeklaagd voor […]

Lees meer
29 januari 2021
De gevolgen van slechte akoestiek in de woonkamer

Rekening houden met de ruimte akoestiek is een belangrijk aspect van nieuwbouw. De gevolgen van slechte akoestiek in de woonkamer zijn namelijk groot.

Lees meer
13 januari 2021
Akoestische problemen oplossen met akoestische panelen

Ervaart u akoestische problemen? Akoestische panelen zijn de oplossing. In dit blog van AKMA leest u meer over de mogelijkheden van akoestische panelen.

Lees meer
31 december 2020
Akoestische wandpanelen: fraai en effectief

Akoestische wandpanelen leveren niet alleen een verbeterde akoestiek op, ze zien er ook nog eens erg goed uit. Ontdek de mogelijkheden in dit blog.

Lees meer
17 december 2020
Wat zijn de voordelen van een akoestisch plafond?

Ervaart u akoestische overlast? Dan biedt een akoestisch plafond mogelijk de oplossing. Lees meer over de voordelen van een akoestisch plafond.

Lees meer
10 december 2020
Akoestiek verbeteren: goedkoop of duur?

Is de akoestiek in uw werkomgeving of woonhuis niet in orde? Dan kunt u hier iets aan laten doen. Maar moet dit altijd veel geld kosten of kan het ook goedkoop?

Lees meer
18 juni 2020
Waarom een akoestisch plafond?

Akoestische problemen kun je grofweg in 3 probleemgebieden verdelen. Een te lange nagalm, geluidsverval en spraakverstaanbaarheid.

Lees meer
Met welke akoestische materialen kunnen we u helpen?
Vrijbljvende offerte