Akoestiek horeca

Akoestiek in horeca speelt een grote rol bij de beleving van uw gasten. Uit eten gaan is meer dan alleen het nuttigen van drank en een driegangenmenu. Het is een ervaring.

Als horecaondernemer doet u er alles aan om het uw klanten zo comfortabel mogelijk te maken. U selecteert de fijnste stoelen, handzaam bestek en perfecte verlichting. Maar wanneer de akoestiek in horeca niet helemaal in orde is, kan dit een smet op de avond vormen.


Uw gasten hebben dan wel lekker gegeten, als ze de persoon aan de andere kant van de tafel niet kunnen verstaan, of als een gast vier tafels verderop juist erg verstaanbaar is, zal dit negatieve gevoelens opleveren. De kans is groot dat klanten niet meer of minder vaak terug gaan komen. AKMA helpt u graag bij het optimaliseren van de ruimte akoestiek in uw zaak. Er zijn vele manieren waarop we de akoestiek ook in uw zaak kunnen verbeteren. Zowel esthetisch als budgettair.


Akoestiek horeca verbeteren

Als de akoestiek in uw horecazaak niet goed is kan dat diverse oorzaken hebben. Te veel harde materialen of wellicht veel reflecties via wanden. De ervaring van het team van AKMA wijst u snel de juiste weg. En is een geluidsmeting wenselijk dan voeren we die ook graag voor u uit. Soms zijn metingen (isolatie bepaling of overdrachtsgeluid) noodzakelijk i.v.m. de aanvraag omgevingsvergunning of zijn overdrachtsmetingen gevraagd vanwege bovenliggende appartementen. Ook hierbij zijn wij graag uw partner. Daarnaast speelt het esthetisch karakter van de oplossingen, passend bij de uitstraling van uw zaak natuurlijk een bepalende rol.

Akoestiek restaurant optimaliseren

Ervaart u akoestische problemen in uw restaurant? Merkt u dat gasten niet ongestoord kunnen eten of communiceren. Klagen gasten soms over de akoestiek? Neem deze klachten dan heel serieus. AKMA realiseert samen met u een passende oplossing. Bijvoorbeeld een juiste combinatie van plafond en wandoplossingen of een van beiden. Onze Peutz gecertificeerde producten garanderen een comfortabele en gezellige omgeving met als resultaat tevreden gasten.

Schakel de hulp van AKMA in

Wilt u meer weten over akoestische oplossingen in de horeca en hoe AKMA u kan helpen om dit te verbeteren? Wij komen graag meer te weten over de situatie in uw zaak.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken!

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
  • 5-sterren
    Veel vakkennis
    Theo de Wildt
Met welke akoestische materialen kunnen we u helpen?
Vrijbljvende offerte