Akoestiek zorg

Als zorgverlener gaat u voor kwalitatieve dienstverlening. U wilt graag een ruimte waar cliënten op hun gemak zijn, waar collega's zich kunnen focussen op hun zorgtaken en het comfort voor alle gebruikers verzekerd is. AKMA begrijpt wat er van belang is voor uw sector en denkt graag met u mee om de akoestiek ook in uw situatie naar wens te krijgen.

Reeds vele ziekenhuizen en instellingen gingen u voor. Dan kunt u denken aan woongroepen voor cliënten met een verstandelijke beperking, wachtruimtes bij tandartsen en praktijkruimtes van huisartsen. Met name voor spreekkamers en onderzoeksruimtes is het waarborgen van de privacy van belang. Het vertrouwelijk karakter van een gesprek over medische gegevens brengt dit met zich mee. Zorg ervoor dat dergelijke gesprekken enkel voor de oren van zorgvrager en behandelaar zijn.


een prikkelarme omgeving

Voor cliënten met een verstandelijke beperking is het van groot belang om een situatie te creëren die prikkelarm is. Dat betekent dat lange galm of naklank in een ruimte vermeden moet worden, stemmen duidelijk klinken en meubilair of bestek niet te hard tikt of klettert. AKMA kent de doelgroep en houdt hier in het ontwerp maar ook zeker tijdens de montage-werkzaamheden rekening mee.

Wanneer mensen uw praktijk bezoeken komen ze niet voor hun plezier. Zorg er dus voor dat de onvangstruimte zo comfortabel mogelijk is voor een aangenaam verblijf. Een onderdeel hiervan is het akoestisch comfort van de wachtruimtes. Met de juiste panelen aan wand en plafond zorgt u hiervoor. AKMA komt vrijblijvend uw ruimte inmeten en geluidsmetingen uitvoeren om te bepalen wat er nodig is voor uw praktijk. Bel ons vandaag nog om een afspraak in te plannen.


Schakel de hulp van AKMA in

De juiste akoestische oplossingen in de zorg, daar voorziet AKMA u graag in. Bespreek uw situatie met ons, wij ondersteunen u graag om een aangename ruimte te bekomen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken!

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
Hulp nodig bij de akoestiek in de zorg? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte