Akoestische fotopanelen

Of het nu een kantoor, restaurant of woning betreft, u heeft gekozen voor een bepaalde uitstraling. Uw visitekaartje, toch? Een hoogwaardig akoestisch fotopaneel kan dan een perfecte oplossing zijn om zowel de akoestiek te optimaliseren alsook esthetisch een meerwaarde voor de ruimte te zijn. U bepaalt de keuze van het topdoek. Dit kan een logo van uw bedrijf zijn maar ook mooie natuurfoto of afbeelding van uw team. De panelen kunnen in bijna elke maatvoering geleverd worden. Bepalend is wel het formaat van het printbestand. AKMA levert akoestische oplossingen voor bedrijven die problemen met ruimte akoestiek ervaren.


Acoustic Art, het AKMA akoestisch fotopaneel

De akoestische fotopanelen van AKMA worden als type Acoustic Art aangeboden. Hoogwaardig akoestisch en leverbaar in bijna alle formaten. Van reguliere maatvoeren tot wandvullende panelen van 300 cm hoog tot wel 30 meter lang! Kleinere maatvoeringen worden met een luchtspouw gemonteerd. Deze spouw zorgt voor extra effectieve absorptie, met name in het laagfrequent gebied. Grotere panelen worden star tegen de wand gemonteerd. opgedikt met een schaduwlat. Deze panelen zijn 20 mm dikker en hebben een extra tweede vulling. Dit om de ontbrekende luchtspouw te compenseren. Ook de AKMA Acoustic Art panelen zijn Peutz gecertificeerd en garanderen dus een optimale werking.


Voorwaarden voor goede akoestische fotoprints

AKMA garandeert de akoestische waarde van een Acoustic Art paneel. De panelen zijn immers laboratorium getest en hebben een NRC/Aw waarde van 0.9. De uiteindelijke kwaliteit met betrekking tot de uitstraling bepaalt de resolutie van het printbestand.

Deze moet minimaal 75 dpi op ware grootte zijn om mooi en scherp af te drukken. De doeken worden niet geprint, want dit zou ten koste van de akoestische waarde van het paneel gaan, maar gesublimeerd. De inkt wordt met circa 200 graden in de vezels van het doek geperst. Het doek is daardoor krimpvrij, kleurecht en kan met niet agressieve reinigingsmiddelen gewassen worden.

AKMA helpt u verder

Bent ook u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die AKMA als partner in ruimte akoestiek voor u kan betekenen?

Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak op locatie. Wij komen graag even langs om met u te sparren en u te adviseren.

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
  • 5-sterren
    Veel vakkennis
    Theo de Wildt
Hulp nodig bij uw keuze voor akoestische fotopanelen? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte