AKMA Akoestiek is advies - productie - montage

Akoestisch vilt

Wanneer u in een open ruimte werkzaam bent en meerdere collega’s om u heen heeft zitten, heeft u het vast wel eens gemerkt: geluidsoverlast. De combinatie van achtergrondgeluiden en toch vaak relatief kale ruimtes zorgen ervoor dat zelfs zachte geluiden gaan resoneren en voor geluidshinder zorgen. Dit is niet alleen vervelend wanneer het opvalt, het heeft ook directe negatieve gevolgen op de productiviteit. En dat is iets waar u als werkgever waakzaam op bent. Met het akoestisch vilt van AKMA bent u voorzien van het beste materiaal in de beste vorm om de overlast optimale weerstand te bieden. AKMA is een gespecialiseerd akoestisch adviesbureau met de productie van het akoestisch vilt in eigen beheer. Met AMKA bent u dus zeker van de beste zorg op het gebied van vilt akoestiek.

Vilt akoestiek

Vilt verbetert de akoestiek in een ruimte door geluidsgolven te absorberen die anders weerkaatst zouden worden door materialen als metaal, glas, beton of tegels. Het akoestisch vilt van AKMA is ontworpen om verschillende geluidsfrequenties te absorberen en bewijst zijn effectiviteit bij zelfs de meest minimale toepassingen. AKMA helpt u bij het vinden van de oplossing van uw akoestische problemen. Door een vrijblijvende geluidsmeting op locatie uit te voeren krijgen we een goed beeld van de problemen die u ervaart. Op basis hiervan stellen wij een advies op, uiteraard houden we hierbij rekening met uw wensen en situatie. Wanneer we het groene licht krijgen produceren en installeren we het akoestisch vilt bij u op locatie. Naast standaardformaten die we op voorraad hebben liggen leveren we ook maatwerk. We denken graag met u mee over de geschikte vorm van uw akoestisch vilt.

Advies op maat

AKMA werkt met diverse akoestische materialen, waaronder akoestisch vilt. Deze materialen kunt u naar eigen inzicht en smaak verkrijgen. We bespreken samen met u welke vorm van akoestisch vilt we gebruiken voor uw panelen. De panelen worden op professionele wijze geassembleerd in onze eigen werkplaats. De montage van de plafond- en wandpanelen geschiedt in de meeste gevallen ‘op spouw’ voor de beste werking. Ook kunt u ze met de juiste middelen vrijstaand neerzetten en gebruiken als divider. Al onze producten worden getest en gecertificeerd door Peutz. Zo weet u zeker dat uw akoestisch vilt de gewenste werking heeft.

Interesse in onze producten?

Heeft u interesse in ons kwalitatief hoogstaande akoestisch vilt? Onze producten zijn van de beste kwaliteit en worden snel geleverd. Dit alles tegen een scherpe prijs. U bent bij ons verzekerd van een complete service, met onder andere een akoestische meting en vrijblijvend advies. Ook de montage kunnen wij voor onze rekening nemen. Neem contact op voor het maken van een afspraak. Voor u het weet, is het akoestisch vilt gemonteerd op kantoor en is die vervelende galm geen probleem meer!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Maatwerk is onze standaard

Levering en montage

z

Geluidsmetingen en afspraak op locatie

Eigen productie faciliteiten

Peutz gecertificeerde oplossingen

h

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Reviews

Zoals te vinden op Google.nl

"Goed advies voor een perfecte akoestisch oplossing."

Carl Schoonenberg

"Veel vakkennis waardoor alle custom panelen perfect zelf gemaakt zijn"

Theo de Wildt