Akoestisch absorptiemateriaal

Akoestisch absorptiemateriaal helpt u bij het voorkomen of verhelpen van de storende gevolgen die een matige akoestiek met zich meebrengt. Of het nu pratende collega’s zijn die u afleiden of een storende nagalm die uw productiviteit negatief beïnvloeden; met het akoestisch absorptiemateriaal van AKMA worden alle problemen die u ervaart voor eens en voor altijd verholpen. AKMA staat voor deskundig advies op basis van ruime ervaring en uitgebreide vakkennis. De ontwikkeling en productie van akoestisch absorptiemateriaal nemen we voor onze eigen rekening, zodat we altijd een oplossing op maat kunnen leveren. Wilt u panelen met akoestisch absorptiemateriaal laten plaatsen door AKMA? Neem dan contact met ons op om te sparren over een oplossing.


Akoestische absorptiematerialen van AKMA

Wij werken met diverse akoestische absorptiematerialen, met verschillende kenmerken en pluspunten. We bespreken samen met u welk akoestisch absorptiemateriaal u kunt inzetten om uw akoestische problemen te verhelpen. De panelen worden op professionele wijze geassembleerd in onze eigen werkplaats. De montage van de plafond- en wandpanelen geschiedt in de meeste gevallen ‘op spouw’ voor de beste werking. Ook kunt u ze met de juiste middelen vrijstaand neerzetten en gebruiken als divider. Bij het ontwikkelen van onze producten nemen we comfort en esthetica altijd als uitgangspunten van het proces. Een product is in onze ogen pas geslaagd als deze keiharde resultaten levert en er tegelijkertijd goed uitziet. Omdat er over smaak niet te twisten valt, bieden we u de mogelijkheid om uw eigen ontwerpen in het akoestisch absorptiemateriaal te verwerken.


Rust in de tent dankzij geluidsabsorberende materialen

Het is een trend die we haast overal zien: kantoren, scholen, horecazaken en zelfs normale gezinswoningen moeten er allemaal aan geloven. We bouwen maar wat graag met harde materialen, zoals beton en glas. Het kan er goed uitzien, maar het klinkt niet zo mooi. Letterlijk. Deze harde materialen hebben namelijk nauwelijks absorberend vermogen, waardoor een ruimte in een grote klankkast verandert. Geluiden weerkaatsen via de muren en dat leidt tot diverse klachten, zoals een duidelijk hoorbare galm.

Door geluidsabsorberende materialen in de ruimte te verwerken gaat u deze overlast tegen. Wij werken bij AKMA met een brede verzameling aan geluidsabsorberende materialen, welke speciaal zijn ontwikkeld als oplossing voor akoestische problemen.

Deskundig advies

Dankzij onze ruime ervaring kunnen we u voorzien van deskundig advies. De afgelopen dertig jaar heeft AKMA diverse projecten succesvol afgerond; van kleine opdrachten tot uitgebreide projecten voor grote opdrachtgevers.

We gaan iedere uitdaging met evenveel passie aan, daar kunt u op rekenen. We vertellen u graag meer over onze akoestische absorptiematerialen en de verschillende toepassingen die we kunnen benutten om uw vraagstuk op te lossen.

Om onze adviezen te onderbouwen voeren we geheel vrijblijvend een akoestische geluidsmeting ter plaatse uit. Deze meting helpt ons bij het begrijpen van de problemen en het vinden van de beste oplossing. Aan de hand van de resultaten kunnen we namelijk zeer nauwkeurig bepalen welke geluidsfrequenties problematisch zijn.

Akoestisch absorptiemateriaal als oplossing van uw problemen

Er zijn veel verschillende oorzaken denkbaar die voor akoestische problemen zorgen. Het vinden van een oplossing is een proces, bestaande uit meerdere stappen. We hanteren een efficiënte werkwijze om snel en doeltreffend tot de kern van het probleem te komen. Onze werkwijze is als volgt:

  • Eerst komen wij langs voor een akoestische meting en schouw van de ruimte.
  • We zoeken uit of er regels of normen op uw situatie van toepassing zijn.
  • Vervolgens geven we u op basis van bovenstaande een vrijblijvend advies.
  • Heeft u nog interesse? Dan bespreken we onze mogelijkheden met u. In onze werkplaats maken we hierna uw akoestische materialen op maat.
  • Tot slot leveren we de producten bij u af en bevestigen deze desgewenst.

Behoefte aan maatwerk? Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in akoestisch absorptiemateriaal van AKMA? Onze producten zijn van de beste kwaliteit en worden snel geleverd. Ook de montage kunnen wij voor onze rekening nemen. Neem contact op voor het maken van een afspraak. We horen graag van u!

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
Hulp nodig bij de keuze voor absorptiemateriaal? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte