Akoestiek entree trappenhal en lifthal

Bent u de beheerder van een appartementencomplex of bedrijfsruimte? Dan kan de akoestiek in de entree van een trappenhal of lifthal gehorig zijn. Dit kan overlast veroorzaken bij bewoners of medewerkers. Wilt u overlast vermijden? Dan raden we het aan om de akoestiek van de entree van de trappenhal of lifthal door een professional aan te laten pakken. AKMA staat dan ook graag voor u klaar. Op basis van deskundig, grondig onderzoek maken wij een inschatting van het geluid en mogelijke overlast en pakken wij de geluidsisolatie aan. Maak hier kennis met onze methodes en schakel direct onze diensten in.


Akoestiek entree trappenhal en lifthal verbeteren

AKMA zorgt voor een aanzienlijke verbetering in de akoestiek van uw trappenhal of lifthal. Dit doen wij door het gebruik van verschillende geluidsisolerende of geluidsabsorberende materialen. Deze houden het geluid tegen, waardoor het zich niet verder door het gebouw verspreid. Een te groot omgevingsgeluid kan immers het wooncomfort of de werkomgeving en prestaties beïnvloeden. Door niet alleen de akoestiek in de entree trappenhal en lifthal aan te pakken, pakt u ook werk- of leefruimtes aan. Eventueel kan AKMA ook de andere ruimtes in het pand voorzien van een betere akoestiek. Hierdoor verbetert het wooncomfort en de werksfeer aanzienlijk. Wij denken hierin graag met u mee.


AKMA gaat verder in akoestiek

Hoewel de eisen voor een goede akoestiek wettelijk zijn vastgelegd in het Bouwbesluit, kan dit in de praktijk vaak anders uitpakken. Ook privacy en of geluidsverval (gerekend in STIPA) spelen daarbij een rol. Wat de een onprettig vindt, vindt de ander niet. Een goed beeld van de overlast kan dus wonderen doen.

Wij horen dan ook graag wat de klachten van bewoners of werknemers zijn. Vervolgens voeren wij een deskundige meting uit. De resultaten hiervan, nemen wij mee in een uitgebreide rapportage en deskundig advies. Wij hopen graag dit advies voor u om te zetten in een daadkrachtige aanpak van de akoestiek in uw ruimtes.

Deskundig onderzoek en oplossingen

Al onze adviezen worden gebaseerd op een deskundige meting. Wij voeren deze dan ook graag voor u uit. Deze metingen bieden wij in overzichtelijke rapportages aan, zodat u direct ziet wat overlast gevende punten of slecht geïsoleerde punten in de hallen zijn. Vervolgens bespreken wij met u wat er zoal aangepast en aangepakt moet worden en gaan we aan de slag.

Wij maken alle geluidsisolerende verbeteringen zoals wanden, panelen en plafondplaten geheel op maat voor uw locatie. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit geluidsisolatie. Niet alleen voor het oor, maar ook voor het oog. Wij zorgen ervoor dat onze oplossingen ook visueel aantrekkelijk zijn. En naadloos bij de omgeving, ruimte en stijl van het gebouw of complex aansluiten.

Vrijblijvend een afspraak maken

Interesse in onze diensten en wilt u aan de hand van een deskundige meting en advies ook uw akoestiek verbeteren? Wij hopen graag voor u aan de slag te mogen gaan. Heeft u nog vragen of wilt u in contact komen? Vul dan het contactformulier in. Wij laten zo spoedig mogelijk iets van ons weten. Uiteraard komen we graag langs om een kijkje te nemen en alvast een inschatting van het project te maken.

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
Hulp nodig bij de akoestiek in de entree, trappenhal of lifthal? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte