Akoestisch schilderij

Een akoestisch schilderij is dé oplossing die akoestische problemen verhelpt en tegelijkertijd de uitstraling van een ruimte ook nog eens ten goede komt. Ervaart u overlast door de slechte ruimte akoestiek en wilt u dit graag oplossen door gebruikt te maken van een kunstwerk? Wij van AKMA Akoestische Materialen BV maken onze eigen panelen, waardoor we altijd maatwerk kunnen leveren. Zo kunnen we in overleg de afmetingen en materialen kiezen. Ook kunt u zelf de keuze maken voor een afbeelding voor uw akoestisch schilderij. Het is een snelle en simpele manier om de akoestiek in een ruimte te verbeteren en de uitstraling compleet te veranderen. Benieuwd naar onze akoestische schilderijen?


Meer uitstraling met een akoestisch schilderij

Bij AKMA zoeken we altijd naar de balans tussen comfort en esthetica. Een akoestisch schilderij zorgt niet alleen voor een significante verbetering van de akoestiek, het komt de uitstraling van de ruimte ook zeker ten goede. Met onze akoestische schilderijen boekt u dubbele winst: de materialen die we gebruiken zorgen voor een optimale geluidsabsorptie en op het polyesterdoek wordt uw favoriete kunstwerk getoond. Om te bepalen welke toepassing het meest geschikt is voor uw situatie, voeren we altijd eerst een vrijblijvende akoestische meting uit. Deze meting stelt ons in staat om onze adviezen te onderbouwen met concrete data. We kunnen op deze wijze precies aangeven welke frequenties problematisch zijn en wat aan de wand uw problemen oplost.


Kunstwerken met een functie

AKMA biedt verschillende akoestische panelen, welke zijn ingedeeld in uitvoeringen. ACOUSTIC ART is het akoestisch toppaneel van AKMA. Naast de ijzersterke akoestische eigenschappen zijn deze panelen uniek omdat we hier uw eigen afbeelding op kunnen drukken. U kunt in theorie iedere afbeelding op een akoestisch schilderij laten printen. Uiteraard wilt u wel dat het eindresultaat er strak uit komt te zien. Een afbeelding met een hoge resolutie levert dan ook betere resultaten op. Onze adviseurs adviseren u over de mogelijkheden en denken graag mee in oplossingen. Met hun ruime ervaringen kunnen ze u precies vertellen aan welke eisen de afbeelding voor uw akoestisch schilderij moet voldoen en wat goed bij uw ruimte past.

Laat AKMA u verder helpen

Uniek aan ons bedrijf is dat wij al onze panelen en andere akoestische producten zelf maken. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren en u snel van dienst zijn. Door uw akoestisch schilderij door AKMA te laten produceren profiteert u bovendien van onze scherpe tarieven. Daarnaast zijn al onze producten getest en gecertificeerd door Peutz, wat een goede werking garandeert. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak direct een afspraak voor vrijblijvend advies en een geluidsmeting. U zit nog nergens aan vast, maar u weet dan wel precies op welke manier akoestische schilderijen de geluidskwaliteit in uw ruimte kunnen verbeteren.

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
  • 5-sterren
    Veel vakkennis
    Theo de Wildt
Hulp nodig bij de keuze voor een akoestisch schilderij? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte