Akoestische materialen

Snel de juiste akoestiek

Met goede akoestische materialen heeft u in een mum van tijd geen last meer van een nagalm of storende collega’s die u letterlijk kunt verstaan op afstand. Roep de hulp van AKMA Akoestische Materialen BV in om een adequate oplossing te vinden voor uw problemen. Bovendien kunnen wij meer dan alleen advies geven. Onze materialen, maken wij zelf in onze eigen werkplaats. Daardoor is maatwerk mogelijk en zijn wij in staat zeer snel te leveren. Wilt u dat wij de panelen ook voor u plaatsen? Geen probleem. Dat is de service van Akma!

Onze akoestische materialen

Wij werken met diverse producten, die u naar eigen inzicht en smaak kunt verkrijgen. We kunnen samen met u bespreken met welke materialen u ze wilt afwerken. Ook kunnen wij ze in uw bedrijfskleur printen of een eigen ontwerp erop drukken. De panelen worden op professionele wijze geassembleerd in onze eigen werkplaats. De montage van de plafond- en wandpanelen geschiedt in de meeste gevallen ‘op spouw’ voor de beste werking. Ook kunt u ze met de juiste middelen vrijstaand neerzetten en gebruiken als divider.

Akoestische materialen

Wij werken zeer efficiënt

Waarschijnlijk heeft u geen verstand van akoestische problemen en oplossingen. Het is ook een vak apart. U merkt mogelijk wel dat de akoestiek niet optimaal is, bijvoorbeeld omdat het lang duurt voor geluid wegsterft (nagalm). Of u verstaat collega’s slecht of juist té goed. U merkt dus wel dat er iets aan de hand, maar voor een oplossing en de juiste materialen heeft u een professional nodig. Gelukkig kunnen wij u uitstekend helpen:

> Eerst komen wij langs voor een akoestische meting.
> Daarna zoeken wij uit welke normen en regels er gelden voor uw bedrijf.
> Vervolgens geven we u op basis van bovenstaande een vrijblijvend advies.
> Heeft u nog interesse? Dan bespreken we onze mogelijkheden met u
> In onze werkplaats maken we hierna uw akoestische materialen op maat.
> Tot slot leveren we uw producten bij u af of bevestigen wij ze desgewenst.

 

Interesse in ons aanbod?

Wilt u voor uw materialen enkel en alleen kwaliteit geleverd krijgen? Dan zit bij AKMA goed. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden snel geleverd. Wij vragen hiervoor een scherpe prijs. Ook leveren wij een complete service, doordat wij ons baseren op een akoestische meting en vrijblijvend advies. En ook de montage kunnen wij voor onze rekening nemen. Wilt u dat we voor u aan de slag gaan? Graag! Belt u dan naar 0183-304102 of mailt u naar info@akma.nl voor het maken van een afspraak.
Voor u het weet, heeft u de juiste akoestische materialen in huis en is die vervelende galm geen probleem meer!

Navigatie ▼