Akoestisch kamerscherm

De akoestiek in een kamer kan de spraakverstaanbaarheid ernstig beïnvloeden. Zeker wanneer er meerdere personen of andere geluidsbronnen in een ruimte aanwezig zijn, kan dit een zeer storend effect hebben. Dit kunnen werkruimtes zijn, maar ook in woon- en slaapkamers zijn de effecten van een slechte akoestiek niet te onderschatten. Akoestisch adviesbureau AKMA zet akoestische kamerschermen in om dergelijke problemen op te lossen. Als producent, leverancier en adviseur bezet AKMA een belangrijke positie in de markt van akoestische kamerschermen. Benieuwd of een akoestisch kamerscherm iets voor u is? Onze adviseurs denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw vraagstuk.


Akoestische roomdividers

De ontwikkeling en productie van deze akoestische roomdividers hebben we in eigen beheer. Deze positie stelt ons in staat om een totaaloplossing te bieden waar u echt iets aan heeft. Met onze jarenlange ervaring kunnen we snel en nauwkeurig tot de kern van een vraagstuk komen. Samen met u komen we vervolgens tot een oplossing, zoals het installeren van akoestische kamerschermen of andere vormen van akoestische toepassingen. Om een beter inzicht in uw vraagstuk te krijgen voeren we geheel vrijblijvend een geluidsmeting uit. Deze meting geeft ons een kijkje in de akoestiek van uw kamer en laat de problematische frequenties naar voren komen. Aan de hand van deze resultaten stellen we een advies op. Een advies van AKMA is altijd een advies op maat; volledig gericht op uw situatie en aangepast naar uw wensen.


Akoestische kamerschermen

De akoestische kamerschermen zijn slechts een van de vele toepassingen die AKMA kan inzetten om uw problemen te verhelpen. De vorm is slechts een deel van de oplossing. De keuze voor het juiste akoestisch materiaal is doorgaans belangrijker.

Omdat we de akoestische kamerschermen zelf produceren kunnen we deze volledig op maat maken, voor het beste resultaat. U kunt ook kiezen voor een van onze standaardformaten als dat mogelijk is in uw situatie. Al onze producten worden door Peutz gekeurd, zodat u zeker weet dat onze oplossing ook daadwerkelijk resultaat oplevert.

Naast een goed resultaat denken we graag met u mee over een manier om uw akoestische roomdividers op fraaie wijze af te werken. Het oog wil immers ook wat. Ook hier heeft u voldoende keuze tussen verschillende afwerkingen en modellen, zodat vindt u altijd een product dat bij u past.

Breek de ruimte, breek het geluid

Grote (open) ruimtes zorgen voor uitdagingen op het gebied van ruimtelijke akoestiek. Overal in de ruimte gebeurt wat en dat hoort u goed. Te goed, zelfs. De geluidsgolven kunnen ongestoord door de ruimte bewegen en worden door de kale plafonds en wanden teruggekaatst. Als gevolg hiervan verstaat u uw collega’s die naast u zitten niet goed en kunt u de collega’s aan de andere kant van het kantoor luid en duidelijk verstaan. Een ongewenste situatie, die gelukkig met verschillende middelen deels of zelfs volledig op te lossen is.

Akoestische kamerschermen spelen daarbij een belangrijke rol. Zij maken de ruimtes kleiner, zonder de ruimte daadwerkelijk kleiner te maken. Door de ruimte op te breken in meerdere kleine akoestische ruimtes neemt de overlast af en het werkcomfort toe. Aan de hand van een onderzoek stellen wij vast waar we de kamerschermen het best kunnen plaatsen. Zo maken we een groot verschil met zo min mogelijk veranderingen.

Deskundig advies door AKMA

Interesse in een akoestisch kamerscherm van AKMA? Wij kunnen gewenste oplossingen niet alleen leveren en monteren maar begeleiden onze klanten indien gewenst ook van schets tot metingen, rapportages en eindoplevering.

Neem contact op met AKMA om een afspraak te maken.

We horen graag van u!

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
  • 5-sterren
    Veel vakkennis
    Theo de Wildt
Hulp nodig bij de akoestiek in uw kantoor? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte