Akoestisch bureauscherm

Een groot probleem in kantoorruimtes waar veel medewerkers zelfstandig aan het werk zijn, maar toch met elkaar communiceren, is het overdrachtsgeluid van collega’s. In combinatie met het verkeer op en rond de werkvloer zorgen deze geluiden ervoor dat medewerkers snel afgeleid zijn, minder effectief werken en sneller geïrriteerd raken. Om deze problemen te verhelpen kiest u voor de akoestische bureauschermen van AKMA. Met een scherm op het bureau worden de omgevingsgeluiden geabsorbeerd en komt dit de productiviteit op de werkvloer ten goede. Als akoestisch adviesbureau heeft AKMA ruime ervaring met het oplossen van vraagstukken omtrent akoestiek in kantoorruimtes. We helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw situatie.


Akoestisch scherm bureau

Met aan akoestisch scherm op het bureau wordt een significant deel van het overdrachtsgeluid geabsorbeerd. AKMA heeft de ontwikkeling en productie van deze akoestische bureauschermen in eigen beheer en kan deze schermen leveren met diverse geluidsabsorberende materialen. De effecten van deze materialen op het omgevingsgeluiden zijn afhankelijk van een aantal factoren. Om te bepalen welk materiaal en welke toepassing het meest geschikt is voor uw vraagstuk, voert AKMA een vrijblijvende geluidsmeting uit. De resultaten van deze meting maken de problematische frequenties inzichtelijk en stellen ons in staat om de juiste materialen voor uw akoestische bureauschermen te kiezen. Bij het ontwikkelen van onze producten nemen we comfort en esthetica als uitgangspunten. Een akoestisch scherm voor uw bureau is dus niet alleen effectief, het ziet er ook goed uit.


Deskundig advies

Met ruime ervaring in ons vakgebied kunnen we u optimaal adviseren over passende oplossingen voor uw vraagstuk. De afgelopen 30 jaar hebben we verschillende projecten succesvol afgerond voor zowel grote als kleine bedrijven. We vinden het belangrijk om de wensen van onze opdrachtgever centraal te laten staan bij het uitdenken van een strategische oplossing voor een akoestisch vraagstuk.

Wat voor de ene opdrachtgever werkt, kan voor de ander minder succesvol zijn. Open communicatie met u als opdrachtgever is dan ook cruciaal bij het oplossen van uw akoestische problemen. We denken samen met u in oplossingen, zodat we tot een perfecte combinatie komen tussen resultaat en uw wensen.

U kunt bij ons kiezen uit onze standaard akoestische bureauschermen of voor bureauschermen op maat. Dit geeft u de mogelijkheid om kosten en baten tegen elkaar af te wegen, zonder in te leveren op het eindresultaat.

Werk in alle rust achter een akoestisch bureauscherm

Een akoestisch bureauscherm dient meerdere doelen. De geluidsabsorberende eigenschappen van het scherm zijn uiteraard de voornaamste reden om voor een bureauscherm te kiezen, maar er zijn meer redenen om akoestisch bureauschermen in uw kantoorinterieur te plaatsen.

Zo zorgen de schermen voor een duidelijke indeling van het kantoor en bieden ze de mogelijkheid om meer kleur aan uw interieur toe te voegen. Bovenal biedt het uw werknemers rust terwijl ze aan het werk zijn.

Niet alleen geluid leidt af, bewegingen die in de ooghoeken waarneembaar zijn, vormen ook een afleiding die de productiviteit van uw team niet ten goede komt.

Interesse? Neem contact op!

Interesse in de akoestische bureauschermen van AKMA? Wij kunnen gewenste oplossingen niet alleen leveren en monteren maar begeleiden onze klanten indien gewenst ook van schets tot metingen, rapportages en eindoplevering. Neem contact op met AKMA om een afspraak te maken. We horen graag van u!

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
  • 5-sterren
    Veel vakkennis
    Theo de Wildt
Hulp nodig bij de keuze voor een akoestisch bureauscherm? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte