Akoestische fotowand

Akoestische fotowanden worden gebruikt om problemen met geluid en akoestiek in een gebouw of specifieke ruimte op te lossen. Dankzij de gepersonaliseerde akoestische fotowanden wordt de overlast beperkt of zelfs volledig geneutraliseerd, terwijl u de ruimte extra karakter geeft. De experts van AKMA weten precies wat u nodig heeft om een optimale werking van de akoestische fotowanden te garanderen. Heeft u een mooie afbeelding die u graag in de wand wilt verwerken? AKMA produceert akoestische fotowanden in het eigen magazijn in Sleeuwijk, wat ons in stelt staat om uw problemen snel en effectief aan te pakken.


Akoestische fotowanden voor uw ruimte

Om de oorzaak van uw akoestisch probleem vast te stellen voeren we een aantal metingen uit. Deze geven ons richting bij het opstellen van het advies en zorgen ervoor dat we u de meest effectieve oplossing aan kunnen bieden. Als producent en leverancier van akoestische producten met een eigen werkplaats en magazijn beschikken we over een grote voorraad aan basismaterialen. Hoewel een akoestische fotowand per definitie geen standaardproduct is, kunnen we hierdoor toch een snelle levering hanteren. Hoe u de afbeeldingen aan dient te leveren en hoe deze er uiteindelijk uit komen te zien kunnen we u in een persoonlijk gesprek vertellen.


Personaliseer ruimte met akoestische fotowand

Een akoestische fotowand is een zeer geschikt product om een ruimte te personaliseren en tegelijkertijd uw akoestische problemen aan te pakken.

Het formaat van de wand is afhankelijk van de beschikbare ruimte en de manier waarop deze ruimte is ingericht. Een levensgrote afbeelding werkt wel in de ene ruimte, terwijl het in een andere ruimte juist niet werkt.

Bij het ontwikkelen van onze producten nemen we akoestisch comfort en esthetica altijd als onze uitgangspunten. Dit is bij het ontwikkelen niet anders. Samen bespreken we de mogelijkheden om uw akoestische fotowand vorm te geven.

Vaststellen van oorzaak

Een akoestisch probleem kan voortkomen uit verschillende oorzaken. Onze akoestische meting stelt ons in staat om uw probleem concreet te maken. Hoewel onze meetinstrumenten ons zeer nauwkeurig informeren over de akoestiek in uw ruimte, kunt alleen u ons uitleggen hoe u de klachten ervaart. Getallen en data zijn enorm belangrijk bij het opstellen van een advies, maar uiteindelijk is het vooral belangrijk dat onze oplossing voor u werkt. Akoestische fotowanden kunnen uitkomst bieden als u een van de volgende problemen ervaart:

 • vervelende nagalm (geluid sterft niet snel af);
 • slechte verstaanbaarheid bij spreken;
 • flutterecho of geluidsreflectie (verstoorde balans tussen spraak en andere geluiden);
 • verkeerd geluidsniveau (geluiden worden harder of zachter ervaren dan gangbaar is);
 • collega’s op afstand letterlijk horen spreken.

Interesse in onze oplossingen? Neem contact op!

Heeft u interesse in onze akoestische fotowand of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? AKMA onderscheidt zich van de concurrentie met een professionele aanpak en gedegen kennis van akoestische fotowanden.

We verkopen onze producten via gecertificeerde dealers, die ervoor zorgen dat uw probleem wordt opgelost. Wilt u advies over een akoestische fotowand? Neem dan contact op met AKMA.

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
 • Helemaal top
  Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
  Carl Schoonenberg
 • 5-sterren
  Veel vakkennis
  Theo de Wildt
Hulp nodig bij de keuze voor een akoestische fotowand? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte