Akoestische oplossingen

Met de akoestische oplossingen op maat van AKMA verbetert u de akoestiek binnen een ruimte aanzienlijk. Wij bieden akoestische panelen voor wanden en plafonds voor gebruik in een variatie aan ruimtes en omstandigheden. AKMA is uw betrouwbare en professionele partner in akoestiek. Dankzij onze professionele aanpak en gedegen kennis van akoestische oplossingen kunnen we maatwerk leveren in iedere situatie. Onze akoestische panelen worden niet alleen door ons geproduceerd en geleverd, we ontwikkelen deze ook zelf. Om u de optimale akoestische oplossingen te kunnen bieden, zorgen wij ook voor advies en begeleiding bij uw akoestisch vraagstuk. Ontdek de mogelijkheden van de akoestische oplossingen van AKMA en pak uw akoestische problemen direct aan.


Akoestiek oplossingen op maat

Met een uitgebreid aanbod aan verschillende akoestische oplossingen hebben we bij AKMA altijd de juiste materialen voor uw vraagstuk. Onze specialiteit ligt dan ook in het produceren van custom-made panelen. Dit stelt ons in staat om akoestische oplossingen op maat te leveren. Armaturen, leidingwerk, uitsparingen, het lijnenspel van de architect en de uitstraling die uw ruimte úw ruimte maakt, wij houden overal rekening mee. We richten ons bij deze oplossingen altijd op comfort en esthetica; dit zijn de twee uitgangspunten bij het ontwikkelen van onze producten. Om uw akoestiekprobleem beter in kaart te brengen, voeren wij ter plaatse een vrijblijvende inventarisatie en geluidsmeting uit. Hierbij meten wij in alle frequentiebanden van 125 Hz tot 2000 Hz de aanwezige nagalmtijd. Deze methode helpt ons bij het constateren van de specifieke akoestische problemen en geeft ons duiding in het vinden van een passende akoestische oplossing.


Diverse mogelijkheden

Om iedere opdrachtgever passende akoestiek oplossingen te kunnen bieden, is het voor ons belangrijk om zo flexibel mogelijk te zijn. Een oplossing die gewerkt heeft bij veel opdrachtgevers lost uw probleem mogelijk niet op. Dit is volledig afhankelijk van een aantal factoren. Welke frequentiebanden zijn problematisch, wat is comfortabel voor uw gebruiksdoel en hoeveel ruimte is beschikbaar voor de plaatsing van onze panelen? De eisen voor akoestiek in een sporthal verschilt veel met de akoestiek op kantoor. Zo moeten akoestische oplossingen in een sporthal impactproof zijn. In overleg komen we altijd tot letterlijk en figuurlijk passende akoestische oplossingen. We hebben ook succesvolle projecten opgeleverd in de horeca, op scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang, werkplaatsen/industrie en in callcenters.

Akoestische oplossingen met bewezen producten

Door gebruik te maken van verschillende materialen weten we precies de juiste oplossing te bieden voor ieder probleem met akoestiek in een ruimte. We gebruiken onze jarenlange ervaring om producten te blijven verbeteren.

Deze ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat we stabiele en bewezen resultaten kunnen halen. Om u meer garantie te geven dan slechts ons woord laten we al onze producten testen op een gegarandeerde werking bij het onafhankelijke adviesbureau Peutz. De dealers die onze producten verkopen zijn allemaal gecertificeerd, zodat u zeker weet dat uw akoestisch probleem op de juiste wijze wordt opgelost.

Antwoord op de meest gestelde vragen
Welke akoestische oplossing biedt AMKA?

AKMA biedt diverse akoestische oplossingen, die volledig afgestemd worden op uw situatie. Daarvoor gebruiken we Basic panelen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor een snelle, strakke en scherp geprijsde oplossing. De Fabric panelen zijn stijlvol en op maat gemaakt voor uw ruimte. De Acoustic Art panelen hebben een topdoek met afbeelding naar wens. Naast deze akoestische oplossingen leveren we ook dividers. Dit zijn verplaatsbare wanden met hoge akoestische eigenschappen. Onze sportpanelen zijn bij uitstek geschikt voor sporthallen en voldoen aan de richtlijnen van NOC-NSF en KVLO.

Meer weten? Neem contact op

Met de akoestische oplossingen van AKMA wordt uw akoestiek probleem op de juiste wijze verholpen. Bent u bijvoorbeeld werkzaam in de woonsector en heeft u problemen met akoestiek in een woonhuis, of in de entree, trappenhuis of lifthal van een gebouw?

AKMA staat voor u klaar met professionele producten en begeleiding. Ook voor de akoestiek op de werkplaats hebben we passende akoestische oplossingen.

Wilt u meer weten over onze producten of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we horen graag van u.

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
Hulp nodig bij het vinden van akoestische oplossingen? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte