Akoestisch advies

Ervaart u een probleem op het gebied van akoestiek en heeft u de hulp van een akoestisch adviesbureau nodig? Dan bent u bij AKMA aan het juiste adres. Met onze professionele aanpak en gedegen kennis van akoestiek onderscheiden wij ons van de concurrentie. Wij bieden de juiste oplossing voor alle problemen met akoestiek in woon-, werk- en hobbyruimtes. Maak een keuze voor de panelen uit onze uitgebreide standaardcollectie of ontdek de mogelijkheden om panelen op maat te laten maken. Iedere vorm, formaat en kleur kunnen wij leveren. Wij hebben de productie namelijk volledig in eigen beheer. Laat u verrassen door de effectiviteit van ons akoestisch advies. Pak problemen met akoestiek aan met behulp van AKMA. Daar word je gewoon stil van…


Akoestisch advies van een gespecialiseerd adviesbureau

Onze uitgebreide standaardcollectie stelt ons in staat om snel te kunnen leveren en concurrerende prijzen te hanteren. We voeren altijd een akoestisch onderzoek uit om er zeker van te zijn dat we uw klachten adequaat verhelpen. Heeft u behoefte aan een snelle en effectieve aanpak? Dan zijn onze standaardpanelen de juiste aanpak voor uw probleem. Met onze maatwerk service kunnen we onze panelen in ieder formaat en kleur produceren, zodat deze perfect aansluiten op uw wensen. Ondertussen hebben we al meer dan duizend projecten met succes afgrond voor grote klanten als Audi en Universiteit Leiden. Van grote hallen tot compacte ruimtes, AKMA zorgt voor een significante verbetering van de akoestiek. Heeft u speciale wensen voor uw panelen, zoals het verwerken van licht of andere utiliteiten? Samen met onze akoestisch adviseurs komen we tot een geschikte aanpak.


Maatwerk in iedere situatie

Heeft u behoefte aan akoestisch advies op maat? Ervaart u al langere tijd problemen met akoestiek en heeft u al van alles tevergeefs geprobeerd om de overlast te beperken? Met akoestisch advies op maat van AKMA worden uw problemen met akoestiek eindelijk volledig opgelost. Als akoestisch adviesbureau met een eigen werkplaats en magazijn zijn we in staat om problemen met akoestiek integraal aan te pakken. We komen de situatie ter plekke bekijken en voeren een uitgebreide akoestische meting uit, waarbij we alle frequentiebanden van 125 Hz tot 4000 Hz meten. Op basis van de resultaten van deze meting stellen we een akoestisch advies op. Uiteraard bespreken we dit advies uitvoerig met u, zodat de panelen volledig naar uw wens ontworpen kunnen worden. De uitgangspunten van ons advies zijn akoestisch comfort en esthetica. Uw panelen moeten er immers wel goed uit komen te zien.

Als muziek in uw oren

Als het er niet is, merkt u dat meteen. Een ijzige stilte. We zijn gewend dat geluid overal is. We hebben er mee leren leven en werken. Toch kan het ook voor overlast zorgen, bijvoorbeeld wanneer een bepaalde frequentie extra goed te horen is, wanneer u dingen hoort die u liever niet hoort of juist andersom. AKMA is als akoestisch adviesbureau betrokken bij het voorkomen en verhelpen van problemen die ontstaan als gevolg van slechte ruimte-akoestiek. Dat doen we niet door al het geluid te dempen, maar juist door een heel gericht advies op stellen waarmee we de akoestiek daar waar het knelt of knarst te verbeteren. Wij laten geluiden weer als muziek in uw oren klinken. Geen afleiding, maar verleiding.

Advies en productie in harmonie

AKMA levert veel meer dan alleen akoestisch advies. We onderscheiden ons door advies en onderzoek te combineren met het ontwikkelen, produceren en toepassen van materialen die de akoestiek in uw ruimte verbeteren. De kennis die in onze organisatie aanwezig is gaat dan ook verder dan bij de meeste adviesbureaus. We kennen onze producten door en door, want we hebben ze zelf gemaakt. Bij het opstellen van een advies voor uw situatie zijn we dan ook concreet in onze aanpak. Op basis van een meting en/of onderzoek brengen we nauwkeurig in kaart wat het probleem is dat u of uw collega’s ervaren. Vervolgens gaan wij aan de slag met het samenstellen van een optimaal pakket voor uw ruimte. Het akoestisch advies dat hieruit voortvloeit, wordt volledig afgestemd op uw wensen.

Antwoord op de meest gestelde vragen
Welke akoestische adviezen levert AKMA?

Met onze uitgebreide kennis en ervaring met ruimte akoestiek leveren we adviezen voor diverse toepassingen. Zo werken we voor scholen die klachten ervaren in collegezalen, klaslokalen en zeker ook gymzalen/sporthallen. Ook op kantoren is veel winst te boeken met een passend akoestisch advies. Of u nu bestaande problemen wenst op te lossen of advies wil voorafgaand aan de bouw of inrichting van een specifieke ruimte, de adviseurs van AKMA staan voor u klaar.

Is jullie advies altijd op maat?

Ons akoestisch advies leveren we altijd afhankelijk van uw ruimte, de eventuele klachten die u ervaart en de wensen die u heeft. Dit is per opdracht verschillend en geen enkele oplossing werkt altijd even effectief. Of we onze standaardpanelen of panelen op maat adviseren hangt dan ook af van bovenstaande factoren. We overleggen vooraf altijd met onze opdrachtgever om te bepalen welke aanpak het beste aansluit op de wensen en het budget.

Behoefte aan akoestisch advies?

Heeft u een probleem op het gebied van akoestiek en krijgt u graag akoestisch advies? Akoestisch adviesbureau AKMA helpt u bij het vinden van een passende oplossing. We komen graag bij u langs voor een inventarisatie en een akoestische geluidsmeting. Wilt u meer weten over onze panelen of bent u benieuwd naar ons akoestisch advies voor uw probleem? Neem dan contact met ons op, we horen graag van u!

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
Hulp nodig bij een akoestisch vraagstuk? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte