Akoestisch advies

Ervaart u een probleem op het gebied van akoestiek en heeft u de hulp van een akoestisch adviesbureau nodig? Dan bent u bij AKMA aan het juiste adres. Met onze professionele aanpak en gedegen kennis van akoestiek onderscheiden wij ons van de concurrentie. Wij bieden de juiste oplossing voor alle problemen met akoestiek in woon-, werk- en hobbyruimtes. Maak een keuze voor de panelen uit onze uitgebreide standaardcollectie of ontdek de mogelijkheden om panelen op maat te laten maken. Iedere vorm, formaat en kleur is bij ons verkrijgbaar. Laat u verrassen door de effectiviteit van ons akoestisch advies. Pak problemen met akoestiek aan met behulp van AKMA. Daar word je gewoon stil van…


Akoestisch advies van een gespecialiseerd adviesbureau

Onze uitgebreide standaardcollectie stelt ons in staat om snel te kunnen leveren en concurrerende prijzen te hanteren. We voeren altijd een akoestisch onderzoek uit om er zeker van te zijn dat we uw klachten adequaat verhelpen. Heeft u behoefte aan een snelle en effectieve aanpak? Dan zijn onze standaardpanelen de juiste oplossing voor uw probleem.  Heeft u liever een maatwerkoplossing voor uw akoestiek probleem? We kunnen onze panelen in ieder formaat en kleur produceren, zodat deze perfect aansluit op uw wensen. Ondertussen hebben we al meer dan duizend projecten met succes afgrond voor grote klanten als Audi en Universiteit Leiden. Van grote hallen tot compacte ruimtes, AKMA zorgt voor een significante verbetering van de akoestiek. Heeft u speciale wensen voor uw panelen, zoals het verwerken van licht of andere utiliteiten? Samen met onze akoestisch adviseurs komen we tot een geschikte oplossing.


Maatwerk in iedere situatie

Heeft u behoefte aan akoestisch advies op maat? Ervaart u al langere tijd problemen met akoestiek en heeft u al van alles tevergeefs geprobeerd om de overlast te beperken? Met akoestisch advies op maat van AKMA worden uw problemen met akoestiek eindelijk volledig opgelost. Als akoestisch adviesbureau met een eigen werkplaats en magazijn zijn we in staat om problemen met akoestiek integraal aan te pakken. We komen de situatie ter plekke bekijken en voeren een uitgebreide akoestische meting uit, waarbij we alle frequentiebanden van 125 Hz tot 2000 Hz meten. Op basis van de resultaten van deze meting stellen we een akoestisch advies op. Uiteraard bespreken we dit advies uitvoerig met u, zodat de panelen volledig naar uw wens ontworpen kunnen worden. De uitgangspunten van ons advies zijn akoestisch comfort en esthetica. Uw panelen moeten er immers wel goed uit komen te zien.

Op zoek naar een akoestische oplossing?

Heeft u een probleem op het gebied van akoestiek en krijgt u graag akoestisch advies? Akoestisch adviesbureau AKMA helpt u bij het vinden van een passende oplossing. We komen graag bij u langs voor een inventarisatie en een akoestische geluidsmeting. Wilt u meer weten over onze panelen of bent u benieuwd naar ons akoestisch advies voor uw probleem? Neem dan contact met ons op, we horen graag van u!

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
  • 5-sterren
    Veel vakkennis
    Theo de Wildt
Met welke akoestische materialen kunnen we u helpen?
Vrijbljvende offerte