Akoestisch advies

Akoestisch advies nodig?

Vermoedt u dat er iets mis is met de akoestiek in uw bedrijfspand en wilt u akoestisch advies opvragen? Roep dan hiervoor de hulp in van een professioneel en betrouwbaar adviesbureau. Bij AKMA Akoestische Materialen BV bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en wij hebben al vele bedrijven, scholen, kantoren en kinderdagverblijven mogen helpen met ons advies en onze producten. Wanneer u een akoestisch probleem heeft, dan helpen wij u graag. Vraag ons gerust om meer informatie via de mail of per telefoon.

Hoe werken wij?

Wij vinden een heldere werkwijze zeer belangrijk. Daarom werken wij volgens een vast aantal stappen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent bij ons. Kort samengevat gaan we als volgt te werk:

 1. Onze vakmensen voeren eerst akoestisch onderzoek uit. Zo weten wij waar het probleem precies uit bestaat en kunnen zij u gedegen adviseren op basis hiervan. Deze meting is gratis en vrijblijvend.
 2. Vervolgens zoeken wij uit welke normen er zijn volgens de huidige wet- en regelgeving.
 3. Daarna geven wij u vrijblijvend een akoestisch advies. Hierbij baseren wij ons op de normen en de meting. We vertellen u waar u het beste geluiddempende materialen kunt plaatsen en hoeveel m2 u nodig heeft. Dit advies is geheel vrijblijvend. Daarnaast kunnen we ook direct met u bespreken wat uw wensen zijn. Zo stellen we meteen een akoestisch wandpaneel of plafondplaat naar wens samen.
 4. Wanneer u akkoord bent, gaan we de door u gekozen producten voor u maken in onze eigen fabriek. Maatwerk is dus altijd mogelijk, maar we kunnen ook snel uit voorraad leveren.
 5. Tot slot komen we bij u langs om de materialen te bezorgen en eventueel voor u op te hangen of te bevestigen.

Akoestisch advies

AKMA is uw beste keuze

Voor akoestisch advies kunt u uiteraard ook naar een andere partij stappen. Dat snappen wij. Daarom doen wij altijd net iets meer voor onze klanten dan anderen. Bovendien vinden we het vanzelfsprekend dat u:

 • Bij ons altijd de beste kwaliteit producten krijgt
 • Altijd gratis vrijblijvend informatie en advies ontvangt
 • Nooit een cent te veel betaalt dankzij onze lage prijzen
 • Altijd kunt kiezen voor maatwerk dat volledig naar wens is
 • Gratis meer informatie krijgt via ons akoestisch onderzoek
 • Altijd snel geholpen wordt, eventueel levering uit voorraad

Akoestisch advies

Wilt u ons bellen of mailen?

Akoestiek is een zeer ingewikkeld vakgebied. Daarom kunt u maar beter een professional inschakelen gespecialiseerd in het verhelpen van een akoestisch probleem. Kies dan voor AKMA Akoestische Materialen BV. Wij kunnen u alles uit handen nemen en zorgen niet alleen voor het advies, maar ook voor de oplossingen. U kunt naar 0183-304102 bellen, wanneer u meer informatie wilt of wanneer u een afspraak wilt maken. Ook kunt u een e-mail naar info@akma.nl sturen. U mag ook het contactformulier op onze website invullen. Wanneer u akoestisch advies nodig heeft, staan wij voor u klaar.

Navigatie ▼