Akoestische wanden

Akoestiek vraagt om techniek

Wanneer u problemen heeft met het geluid en akoestiek in uw bedrijf, dan kunnen akoestische wanden dit probleem snel verhelpen. De experts van AKMA Akoestische Materialen BV kunnen voor u uitrekenen hoeveel geluidsisolerende materialen u nodig heeft en ook adviseren ze u over de plaatsing ervan (aan wanden of tegen het plafond). Hierbij maken ze gebruik van de geldende normen en wetgeving van de Arbodienst en het Bouwbesluit. Er komt heel wat kijken bij het verbeteren van de akoestische omstandigheden. Schakel daarom ons professionele en betrouwbare adviesbureau in. Wij helpen u graag!

Heeft u hier last van?

U kunt verschillende klachten hebben op het gebied van geluid. Denkt u aan:

  • Vervelende nagalm (hoe snel geluid afsterft in de ruimte)
  • Slechte verstaanbaarheid bij spreken
  • Flutterecho of geluidsreflectie (balans tussen spraak/muziek en reflecterend geluid)
  • Verkeerd geluidsniveau (hoe ervaren wij geluid)
  • Collega’s op afstand letterlijk horen spreken

Akoestische wanden

Verschillende oplossingen

Ieder probleem vraagt om een eigen oplossing. Wanneer u bijvoorbeeld minder nagalm wilt en het geluidsniveau wilt verbeteren, dan adviseren wij u om het plafond aan te pakken en bijvoorbeeld eilanden of baffles te plaatsen. Wilt u dat de spraakverstaanbaarheid toeneemt? Dan zijn panelen aan de wanden een goede oplossing. En wilt u meer privacy en ruimtelijk verval voorkomen? Plaats dan schermen, zoals scheidingspanelen. U kunt ze gebruiken om werkplekken van elkaar te scheiden. Bovendien bieden deze akoestische wanden ook meer privacy.

Ons aanbod voor uw wanden

Wij maken in onze fabriek al onze producten zelf. Daardoor kunnen wij u maatwerk leveren. In overleg kunt u kiezen voor andere afmetingen, een gekleurd paneel of een print. U vindt bij ons:

  • Baffles, verticale panelen voor aan het plafond
  • Akoestische plafondeilanden
  • Wandpanelen voor tegen de muur
  • Scheidingspanelen, die u in een grote ruimte kunt zetten
  • Dividers tussen twee bureaus of werkplekken

Wilt u akoestische wanden?

Heeft u interesse in onze wanden, panelen of andere akoestische oplossingen? Vraag ons dan om vrijblijvend en kosteloos bij u langs te komen voor een akoestische meting. Aan de hand hiervan en op basis van de geldende normen geven wij u een advies. Het produceren en ophangen van de producten kunnen wij u uit handen nemen. Belt u 0183-304102 voor meer informatie of het maken van een afspraak. U mag ook een e-mail sturen naar info@akma.nl of via ons online contactformulier. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen we zelfs uw bedrijfslogo op uw akoestische wanden drukken.

Navigatie ▼