Akoestische scheidingswand

Daar waar de wandpanelen reflecties wegnemen en de spraakverstaanbaarheid over grotere afstanden verbeteren zorgen akoestische scheidingswanden, dividers, voor meer spraak privacy. Een goede divider moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze moet Tweezijdig geluid absorberen maar mag geen geluid doorlaten. Dus de combinatie van én isoleren én absorberende kwaliteiten in een enkel scherm. AKMA produceert haar eigen lijn dividers en privacy schermen. Voorzien van een Soundblocker, zodat geluid niet door het paneel heen kan doordringen en aan twee zijden voorzien van hoogwaardige absorptie. Dus een goede isolatiewaarde gecombineerd met hoogwaardige absorptie. Onze wanden zijn Peutz gecertificeerd! De dividers zijn 60mm dik en in elke maatvoering leverbaar in diverse uitvoeringen.


Akoestische scheidingswanden in veel uitvoeringen

De basis van een divider of scherm is gelijk. Tweezijdig absorberend met een harde kern (Soundblocker) die zorgt voor de isolatiewaarde. De uitvoering is in vele vormen leverbaar. Als kopdivider, gesloten tot op de vloer, voorzien van 60 cm T- poten of voorzien van geremde wielen, zwevend gespannen tussen plafond en vloer, vrijstaand als afscheiding of gekoppeld tussen bureaus in vele opstellingen. Ook de look&feel kan naar keuze bepaald worden. In een van de vele uniekleuren of naar keuze met aan een of twee zijden een mooie print.


Afscheiding van afdelingen of werkeilanden

Dividers kunnen ook erg goed dienen als afscheiding tussen afdelingen of werkeilanden. Omdat ze flexibel ingezet kunnen worden door het toepassen van geremde wielen of vlakke voetstukken zijn ze makkelijk verplaatsbaar en er zijn snel ruimte indelingen gemaakt waar men even rustig kan overleggen of privacy gevoelige zaken kan bespreken. U zit dus niet vast aan vaste opstellingen.

En ook hier geldt: maatwerk is standaard en elke combinatie in afwerking is mogelijk. Dividers en schermen worden veel toegepast in kantoorruimtes, onderwijs en zorg. Maar ook in de horeca is het een gemakkelijke manier om meer privacy te creëren gecombineerd met het optimaliseren van de akoestiek.

Maak een afspraak

Mag er bij u ook wat meer privacy en rust gerealiseerd worden op de werkplek?

Wij komen graag eens vrijblijvend kijken welke passende oplossingen wij u zouden kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op.

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
  • 5-sterren
    Veel vakkennis
    Theo de Wildt
Hulp nodig bij uw keuze voor een akoestische scheidingswand? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte