Akoestische panelen

Akoestische panelen worden gebruikt om problemen met een akoestische oorzaak op te lossen. Zonder aanvullende informatie is het nagenoeg onmogelijk om tot een goede oplossing te komen. Hoewel akoestische panelen zeer effectief werken, is het allereerst van groot belang om de vraag achter de vraag te beantwoorden: wat is de oorzaak van het akoestische probleem? AKMA helpt u bij het beantwoorden van deze vraag en het oplossen van vraagstukken waar u met uw bedrijf tegenaan loopt. Met een vrijblijvende akoestische meting bepalen we onder andere welke frequentiekanalen problematisch zijn. Onze experts stellen op basis van deze informatie een advies op. Hoeveel akoestische panelen heeft u nodig, wat voor soort panelen heeft u nodig en waar dienen deze akoestische panelen geplaatst te worden? Samen beantwoorden we deze en andere vragen om tot een passende oplossing voor uw situatie te komen.


Uit eigen fabriek

In onze akoestiekfabriek kunnen wij verschillende soorten akoestische panelen produceren. Deze geluidsabsorberende panelen zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. Welke akoestische panelen u nodig heeft, is afhankelijk van uw situatie en voorkeur. AKMA produceert akoestische wandpanelen voor plaatsing op wanden. Dit type paneel werkt goed bij klachten over het slecht verstaan van anderen in dezelfde ruimte. Akoestische plafondpanelen worden gebruikt bij nagalm en worden vrijhangend aan het plafond bevestigd. Bij het ontwikkelen van onze producten zijn comfort en esthetica onze belangrijkste uitgangspunten. We blijven onze producten ontwikkelen om nog beter aan te sluiten op de wensen van onze opdrachtgevers. Zo produceren we ook akoestische fotopanelen, die een persoonlijke sfeer aan een gebouw of ruimte geven. Met artistieke prints, logo’s of fraaie kleuren hebben we ook andere manieren om uw gestoffeerde panelen te personaliseren.


Altijd een oplossing op maat

Als specialisten op het gebied van akoestische materialen zijn wij bekend met alle problemen die een slechte ruimte akoestiek met zich mee kunnen brengen. Wij weten als geen ander hoe deze problemen van ruimte tot ruimte verschillen. Om deze reden doen wij altijd een uitgebreid akoestisch ruimte onderzoek voor bedrijven die klachten ervaren. Met diverse producten en de nodige kennis weten onze adviseurs altijd een oplossing op maat te bieden. Uiteraard gaan we met u in gesprek om meer te weten te komen over uw wensen. Zo kunnen we tot een advies komen waarin we de perfecte balans weten te vinden tussen effectieve akoestische panelen en een  fraaie woon- of werkruimte.

Geluiddempende panelen

De geluiddempende panelen van AKMA zijn vrijhangende, geluidsabsorberende elementen die op verschillende manieren in een interieur verwerkt kunnen worden. Dankzij de geluidsisolatie van deze panelen worden akoestische problemen, zoals nagalm, beperkt of zelfs volledig geneutraliseerd.

Door de akoestische panelen op strategische wijze te plaatsen, worden problemen opgelost zonder in te boeten op esthetica. Met vierkante, rechthoekige, ronde en gebogen panelen heeft AKMA alles in huis om uw akoestische oplossing op fraaie wijze te verwerken. Samen met u bekijken we de mogelijkheden om de akoestische panelen naar uw wens te bevestigen.

Geluidabsorberencde panelen

Dankzij de geluidabsorberende eigenschappen van AKMA's panelen lossen we ieder akoestisch vraagstuk op passende wijze op. AKMA onderscheidt zich door een professionele aanpak en gedegen kennis van akoestisch materiaal. We zijn gespecialiseerd in het produceren van custom-made panelen en zijn als ontwikkelaar, producent en leverancier van akoestische panelen een autoriteit in deze markt. Omdat we het hele proces in eigen hand hebben blijven de kosten laag.

Met onze eigen werkplaats en magazijn beschikken we over een grote voorraad aan materialen waardoor we een korte productietijd kunnen hanteren. Al onze producten zijn bij het onafhankelijke adviesbureau Peutz getest op een gegarandeerde werking. Zo weet u zeker dat uw akoestische vraagstuk op de juiste wijze wordt opgelost.

Meer weten over akoestiek? Vraag het onze experts!

Wilt u een akoestisch probleem laten verhelpen en heeft u mogelijk baat bij de akoestische panelen van AKMA? We helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing en komen daarom graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie en geluidsmeting ter plaatse. Heeft u vragen over onze producten of akoestiek in het algemeen? Onze experts staan voor u klaar om deze vragen te beantwoorden. Schroom niet om contact met ons op te nemen, we horen graag van u!

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
Hulp nodig bij de keuze voor akoestische panelen? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte