Gestoffeerde panelen

Heeft u behoefte aan een akoestische verbetering in uw woning, werkplaats of kantoor? Er zijn verschillende oplossingen mogelijk om de akoestiek te verbeteren, waarvan gestoffeerde panelen tot de meest bekende horen. Voor de gestoffeerde panelen van AKMA is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die een goede werking en lange levensduur garanderen. Met onze eigen werkplaats en magazijn zijn wij naast een akoestisch adviesbureau ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van gestoffeerde panelen en andere vormen van akoestiek verbeterende oplossingen. Wanneer u problemen met akoestiek in een ruimte ervaart bent u bij AKMA dus aan het juiste adres.


Akoestisch gestoffeerde panelen

De akoestisch gestoffeerde panelen van AKMA zijn zeer geschikt om problemen met de akoestiek aan te pakken. Deze problemen vertalen zich doorgaans in symptomen als het onduidelijk verstaan van anderen die dichtbij staan, het te duidelijk horen van anderen die verder weg staan een overduidelijke onbalans tussen verschillende tonen en klanken. Deze problemen zorgen er op termijn voor dat de productiviteit op de werkvloer omlaag gaat of dat u thuis niet volledig kunt ontspannen door een overdaad en akoestische signalen. De gestoffeerde panelen van zijn verkrijgbaar als maatwerk. Maatwerk is namelijk de standaard bij AKMA. Omdat we de productie van gestoffeerde panelen in eigen beheer hebben kunnen we u voorzien van een oplossing die perfect bij uw ruimte past.


Geluidsmeting en afspraak op locatie

Hoewel onze gestoffeerde panelen veel problemen verhelpen of minimaliseren kunt u niet verwachten dat het plaatsen van gestoffeerde panelen alleen voldoende is om het optimale resultaat te bereiken. Zelfs met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij niet altijd de vinger op de zere plek leggen.

Akoestische problemen hebben variërende oorzaken en alleen een professionele geluidsmeting geeft ons de duidelijkheid die we nodig hebben om u te adviseren. Deze komen we geheel vrijblijvend op locatie uitvoeren. We bespreken de resultaten en adviseren u over de mogelijke oplossingen.

Bij het geven van advies nemen we comfort en esthetica altijd als uitgangspunt. Onze akoestisch gestoffeerde panelen zien naast effectief namelijk ook erg fraai. We denken graag met u mee over het uiterlijk van de gestoffeerde panelen die we bij u installeren.

Interesse? Neem contact op met AKMA

Bent u benieuwd naar de resultaten van de gestoffeerde panelen van AKMA? Al onze panelen zijn gekeurd en gecertificeerd door Peutz. Zo kunnen we een optimale werking garanderen. We vertellen u graag meer over de samenstelling van onze panelen, onze ervaringen uit eerdere opdrachten en onze passie voor akoestiek. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs te maken. Ze gaan graag het gesprek met u aan.

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
  • 5-sterren
    Veel vakkennis
    Theo de Wildt
Hulp nodig bij het kiezen van gestoffeerde panelen? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte