Utrecht

Last van nagalmen in uw ruimte in Utrecht?

Heeft u het idee dat er een probleem is met de akoestiek in uw bedrijf in Utrecht? Twijfel dan niet en neem direct contact op met AKMA Akoestische Materialen BV. Wij kunnen aan de hand van een akoestische meting meteen vaststellen of er iets aan de hand is. Ook vertellen we u wat een goede oplossing is, bijvoorbeeld het gebruik van akoestische panelen. Het is belangrijk dat u op tijd ingrijpt, want dit kan veel gezondheidsproblemen bij u en uw werknemers in Utrecht voorkomen. Met de juiste akoestiek is het prettig werken en is uw personeel veel productiever.

Functie van akoestiek

De juiste akoestiek ontstaat door een perfecte combinatie van nagalm, spraakverstaanbaarheid en het niveau van de achtergrondgeluiden. Hiervoor bepalend is de nagalmtijd. Door voldoende geluiddempende materialen te gebruiken, kan uw probleem in Utrecht eenvoudig opgelost worden. Dit resulteert in:

  • Prettig kunnen communiceren
  • Moeiteloos kennis kunnen overdragen
  • Beter concentratievermogen
  • Meer spraakprivacy
  • Verbeterde oriëntatie en welzijn

Onze oplossingen

Wij bieden u in Utrecht verschillende oplossingen. Om extra te achterhalen waar uw situatie om vraagt, komen we langs voor een akoestische meting. Aan de hand hiervan bepalen we of u behoefte heeft aan:

Omdat wij een eigen akoestiekfabriek hebben, maken wij alles in eigen productie. Maatwerk is dus altijd mogelijk. U kunt zelf kiezen of u bijvoorbeeld de materialen een kleur of print wilt geven. Wij zorgen voor de juiste absorptiewaarde.

Voordelen van AKMA

Akoestiek is een vak apart. U kunt dit in Utrecht beter overlaten aan professionals, zoals onze akoestiekwinkel. Al onze professionals zijn op de hoogte van de regels van de Arbowetgeving en het Bouwbesluit. Daardoor weet u zeker dat u kiest voor een verantwoorde en goede oplossing voor uw akoestiekprobleem. Bovendien profiteert u dan in Utrecht van:

  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring
  • Altijd een gratis en vrijblijvende meting
  • Wij produceren en plaatsen alles zelf
  • U krijgt altijd een oplossing voor uw probleem
  • Onze tarieven zijn zeer scherp

Meting in Utrecht?

We kunnen ons goed voorstellen dat u nog veel vragen heeft over akoestiek en akoestische panelen. Daarom komen we graag bij u langs om alles toe te lichten aan de hand van uw specifieke situatie. Belt u voor een afspraak naar 0183-304102 of stuur een mail naar info@akma.nl.

Utrecht

Onze vakmensen komen dan bij u langs en vertellen u na de meting welke normen er gelden en wat een ideale oplossing is. Samen bekijken we dan aan de hand van uw wensen en budget welke geluiddempende materialen we in Utrecht gaan plaatsen.

Navigatie ▼