Akoestisch materialen Rotterdam

De juiste akoestiek werkt!

Heeft u in Rotterdam op kantoor te maken met een storende nagalm? Merkt u dat collega’s slecht te verstaan zijn? Of reflecteert het geluid in de vorm van een zogeheten flutterecho? Kom dan snel in actie en contacteer AKMA Akoestische Materialen BV. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van akoestiekproblemen en het creëren van een prettige werkomgeving. Dit doen we door geluiddempende materialen te plaatsen die zorgen voor een passende geluidsabsorptie. Wij geven u in Rotterdam gratis en vrijblijvend advies en plaatsen de akoestische panelen, akoestische plafondplaten, baffles en akoestische scheidingswand voor u. Zelf heeft u nergens omkijken naar.

Akoestisch onderzoek en akoestisch materiaal

Harde vloeren, plafonds en wanden, parallelle oppervlakken en het gebruik van steeds minder meubilair zorgt ervoor dat er sneller problemen met de akoestiek ontstaan. Bovendien zijn er allerlei strenge regels, die bepalen hoe het geluid in een bijvoorbeeld een sporthal, kantoorruimte of klaslokaal moet zijn geregeld. Daardoor is een systeemplafond niet altijd mogelijk of toegestaan. Wanneer u in Rotterdam last heeft van verkeerde akoestiek, dan heeft dit vaak een negatieve impact op het gedrag en de gezondheid van mensen. Ze kunnen last van hoofdpijn krijgen en zijn vaker ziek. Een akoestiekwinkel kan u helpen dit probleem op te lossen.

Rotterdam

Hoe werken onze specialisten?

Wanneer u in Rotterdam onze hulp inroept, dan kunt u rekenen op onze betrouwbare en professionele aanpak. Daarbij maken we altijd gebruik van een vast stappenplan:

  • We meten tijdens een akoestisch onderzoek eerst uw situatie. Is er inderdaad iets aan de hand in de ruimte bij u in Rotterdam? In combinatie met de normen geven we u advies over een oplossing.
  • Samen gaan we vervolgens om de tafel zitten: wilt u een akoestisch plafond, scheidingswand, baffles of gebruik maken van andere geluiddempende materialen? In welke kleuren en maten? Uw wensen staan centraal.
  • Daarna maken we uw producten op maat in onze akoestiekfabriek. Alles is mogelijk.
  • Tot plaatsen we de panelen, het plafond of de dividers. U zult direct merken dat de akoestiek flink verbeterd is.

Meer dan 20 jaar ervaring met akoestische isolatie

Onze oplossingen bevatten wanden die u tussen bureaus kunt plaatsen en speciale akoestische panelen tegen de wanden en plafonds. Die zijn gemaakt van geluiddempende materialen. Wij hebben hier meer dan 20 jaar ervaring in. Daardoor kunt u bij ons:

  • Terecht voor gratis en vrijblijvend advies, inclusief een akoestische meting
  • De scherpste tarieven van Rotterdam en de rest van Nederland vinden
  • Maatwerk kiezen, doordat wij alles op maat maken in onze akoestiekfabriek
  • Altijd een oplossing voor uw probleem dankzij onze kennis van de regels en normen
  • Snel geholpen worden, doordat wij veel materialen op voorraad hebben in onze akoestiekwinkel

Kies voor ons akoestisch materiaal in Rotterdam?

Heeft u last van vervelende akoestiek in Rotterdam en wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben? Belt u dan direct met onze specialisten. We komen dan langs voor een meting en bespreken vervolgens met u wat er mogelijk is. Eerst vrijblijvend informatie opvragen over akoestische isolatie en het verschillende materiaal mag uiteraard ook. U kunt hiervoor bellen naar 0183-304102. U mag ook mailen naar info@akma.nl. Wij staan op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur voor u klaar. Hoe kunnen wij u helpen in Rotterdam?

Navigatie ▼