Geluiddempende materialen

Zeg nee tegen slechte akoestiek

Voor geluiddempende materialen van de beste kwaliteit moet u bij AKMA Akoestische Materialen BV zijn. Wij leveren al meer dan 20 jaar de beste oplossingen bij akoestiekproblemen. De productie die wij u adviseren, maken wij zelf in onze eigen fabriek. Daardoor zijn wij in staat om u snel te helpen en altijd maatwerk te leveren. Maar hoe weet u nu welke materialen nodig heeft? En hebben de muren of het plafond een geluiddempende werking nodig? Omdat wij vooraf een akoestische meting bij u uitvoeren, weet u zeker dat u altijd een adequaat oplossing geleverd krijgt.

Onze geluiddempende materialen

In ons assortiment vindt u onder meer plafondeilanden, wandpanelen, baffles en (bureau)dividers. Al onze geluiddempende producten worden voorzien van een onbrandbare vulling en afwerking. Wij kunnen deze producten onder meer afwerken met de materialen hout, gips of staal. Wanneer de panelen een aluminium kader krijgen, dan kunt u kiezen uit de kleuren blank of wit. Dit is een stevig kader met een omgezette zichtrand van 6 mm. Verder zijn de panelen leverbaar in verschillende kleuren glasvlies. De akoestische waarde is tot NRC 0,90 (rapport leverbaar).

Geluiddempende materialen

Keuze in geluiddempende panelen

U vindt bij ons vijf verschillende soorten paneel. Die kunt u gebruiken aan de wanden of tegen de plafonds. Hoewel de maten, kleuren, materialen en afwerkingen in overleg zijn te bepalen, worden ze standaard geleverd met een zeer hoge akoestische waarde. Wij leveren u:

  • Basic
  • Fabric
  • Acoustic Art
  • Standaard sportpaneel
  • Softline sportpaneel

Op onze website leest u verder over de specificaties van deze geluiddempende panelen. Onze vakmensen kunnen u hier ook meer over vertellen, wanneer zij u vrijblijvend advies geven. Maakt u hiervoor een afspraak of bel ons gerust.

Meer informatie opvragen?

Wij helpen u graag wanneer u geluiddempende materialen nodig heeft. Onze vakmensen kunnen precies uitrekenen hoeveel m2 u nodig heeft aan akoestisch materialen. Ook kunnen wij het voor u ophangen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar, maar geniet u wel van de beste akoestiek. Wilt u alleen informatie opvragen of wilt u direct een afspraak maken? Bel in beide gevallen naar 0183-304102 of mail naar info@akma.nl. U mag ook het contactformulier op onze site gebruiken. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw vraag terug. Voor geluiddempende materialen op maat moet u bij AKMA zijn!

Navigatie ▼