Akoestisch materialen Eindhoven

Geniet van de perfecte akoestiek in Eindhoven

Draagt het geluid ver in uw kantoorpand in Eindhoven? Heeft u last van galmen? Dan kunt u dit probleem snel en eenvoudig laten oplossen door de experts van AKMA Akoestische Materialen BV. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het oplossen van akoestiek problemen. Dit doen we door een akoestisch onderzoek en een akoestische meting uit te voeren. Aan de hand hiervan en op basis van de wettelijke normen adviseren we u om bijvoorbeeld akoestische panelen, akoestische plafondplaten, baffles of akoestische scheidingswanden te plaatsen. Die stellen we met u samen en onze specialisten zullen de panelen vakkundig plaatsen in Eindhoven. U heeft er nauwelijks omkijken naar en u kunt weer genieten van de perfecte akoestiek!

Het belang van akoestiek

Veel mensen onderschatten hoe belangrijk het is om te werken in een goede en akoestische omgeving. Het zorgt ervoor dat u prettig kunt communiceren met klanten en collega’s, waardoor u zonder problemen informatie kunt overdragen. Ook heeft u dan op uw werk in Eindhoven een betere concentratie, waardoor u productiever bent. Daarnaast zorgt het voor meer privacy. Al met al zorgt het juiste geluidsniveau ervoor dat u minder snel last van hoofdpijn krijgt en u beter voelt. Kortom, onderschat het belang van een goede akoestische ruimte niet!

Eindhoven

Kies voor akoestisch onderzoek en het juiste akoestische materiaal

Wij baseren ons advies altijd op een ruismeting en akoestische meting. Zo kunnen we goed vaststellen wat u nodig heeft. Vaak zijn die akoestische panelen aan de wand of een akoestisch plafond van geluiddempende materialen en zorgt dit voor een aanzienlijke geluidsabsorptie. Onze vakmensen kunnen u hierover adviseren en voorbeelden laten zien. Wij hebben hiervoor al mogen samenwerken met onder meer scholen, kantoren, callcenters en kinderdagverblijven in Eindhoven en elders in Nederland en België. Ondervind zelf dat een slechte akoestiek snel en zonder al te veel moeite verholpen kan worden.

AKMA heeft in Eindhoven vele jaren ervaring

Wanneer u advies nodig heeft van een betrouwbare en professionele expert op het gebied van akoestiek, dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij zijn een akoestiekwinkel met meer dan 20 jaar ervaring. Maar dat is niet de niet de enige reden om ons te kiezen voor akoestische panelen en geluiddempende materialen:

  • Wij hanteren de scherpste prijzen van Eindhoven en omgeving.
  • Onze vakmensen hebben kennis van zaken en jarenlange ervaring.
  • U krijgt altijd een oplossing voor uw geluidsprobleem.
  • We komen kosteloos en vrijblijvend langs voor advies en een meting.
  • We maken alles zelf in onze akoestiekfabriek, dus altijd maatwerk!

Wat kan ons akoestisch adviesbureau voor u doen?

Heeft u een akoestiekprobleem in Eindhoven? Dan hebben wij bij AKMA de oplossing voor u. We zorgen ervoor dat alles bij u weer op het juiste geluidsniveau komt. Daar zorgen onze vakmannen wel voor. U kunt een afspraak met een van hen inplannen met ons adviesbureau door te bellen naar 0183-304102 (op kantoortijden van 8.00 tot 17.00 uur). Of mail ons op info@akma.nl. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Onze specialisten werken door heel Nederland, dus zij komen ook graag bij u in Eindhoven langs om een akoestisch onderzoek uit te voeren, advies te geven voor een passende geluidsabsorptie of akoestisch materiaal aan te brengen.

Navigatie ▼