Akoestisch materialen Den Bosch

Verbeter de akoestiek bij u in Den Bosch!

Heeft u in Den Bosch op uw werk weleens last van nagalm of slechte akoestiek? Zorg dan dat u dit zo snel mogelijk verhelpt. Onderzoek toont aan dat er een negatieve relatie is tussen de akoestische omgeving en de gezondheid van werknemers. Bovendien is het een vervelende ervaring, die zorgt voor onder meer hoofdpijn, afleiding, stress, irritatie en vermoeidheid. AKMA Akoestische Materialen BV helpt u om akoestiekproblemen snel en effectief te lossen. Wij zorgen voor de juiste vorm van geluidsabsorptie en kunnen als geen ander de akoestiek verbeteren van een kantoor en andere ruimte in Den Bosch. Wilt u weer van het juiste geluidsniveau en de perfecte akoestiek genieten in Den Bosch? Bel ons dan!

Wat doen wij op het gebied van akoestische isolatie?

Onze vakmensen komen graag bij u langs in Den Bosch om de situatie op te nemen en een akoestisch onderzoek uit te voeren. Zij voeren dan een akoestische meting uit, waarbij ze het probleem vaststellen.

Ook meten ze direct de afmetingen van de ruimtes op. Aan de hand van deze metingen en de gestelde normen geven zij u een vrijblijvend advies, bijvoorbeeld om akoestische panelen, baffles of andere vormen van geluidsabsorptie aan het plafond of wand te hangen. Hierover gaan we graag met u in gesprek. We luisteren daarbij goed naar uw wensen en budget en zoeken samen met u naar een passende oplossing. Zo kunnen we uw bedrijfslogo of de kleuren van uw huisstijl op de geluiddempende materialen drukken. Uiteraard nemen wij u de plaatsing ook uit handen. Wij werken door heel Nederland, dus ook in Den Bosch.

Den Bosch

De akoestiek verbeteren in Den Bosch begint bij ons

U kunt ook heel goed een andere akoestiekwinkel in Den Bosch of omgeving inschakelen om u te helpen. Maar daarmee zou u uzelf en uw portemonnee tekortdoen. Wanneer u voor ons kiest, dan:

  • Kiest u voor 20 jaar kennis en ervaring
  • Betaalt u altijd een zeer scherpe prijs
  • Krijgt u altijd een oplossing voor uw akoestiekprobleem
  • Helpen we u snel dankzij onze eigen akoestiekfabriek
  • Is maatwerk altijd mogelijk, wat zijn uw wensen?

Een gezonde werkplek loont!

Wanneer uw werknemers in Den Bosch prettig kunnen werken, dan verzuimen ze minder. Een goede akoestiek is hierbij belangrijker dan u denkt. Daarom is het een belangrijk onderwerp voor de Arbowetgeving en het Bouwbesluit. Wilt u problemen voorkomen? Of wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Maak dan snel een afspraak met een van onze specialisten door te bellen naar 0183-304102. Of stuur een e-mail naar info@akma.nl. Wanneer u in Den Bosch geluiddempende materialen nodig heeft, kies dan voor onze hoogwaardige akoestische panelen, ons akoestisch plafond, baffles en andere vormen van geluidsabsorptie.

Navigatie ▼