Baffles

Galm effectief tegengaan

Wanneer u last heeft van galm, dan zijn baffles dé oplossing voor u. In tegenstelling tot een plafondeiland hangen baffles meestal verticaal aan het plafond en worden ze ophangen met kabels. In sommige gevallen kunnen we ze ook horizontaal ophangen of tegen de muur plaatsen. Wilt u meer weten over deze vorm van geluidsisolatie? Neemt u dan contact op met AKMA Akoestische Materialen BV. Wij komen bij u langs om een akoestische meting uit te voeren en dan geven we u vrijblijvend advies. Zo vindt u altijd een oplossing voor uw akoestiekprobleem, of het nu baffles of wandpanelen zijn.

Ideaal op deze locaties

Baffles

Hoewel u baffles in principe overal kunt ophangen, zijn ze vooral geschikt voor hoge ruimtes waar weinig plaats is voor de standaard plafondpanelen. Een aantal locaties waar wij dit product hebben gemonteerd, zijn:

  • Een drukkerij
  • Het zwembad
  • Een drukkerij
  • Verschillende sporthallen
  • Productiehallen

Heeft u een ander soort bedrijf en wilt u weten of dit een geschikt product voor u is? Maak dan een afspraak met onze vakmensen. Aan de hand van een meting geven we u vrijblijvend advies dat past bij uw situatie.

Wanneer baffles kiezen?

Is een plafondeiland, wandpaneel of een baffle effectiever? Hierover denken onze specialisten graag met u mee. Wanneer u gaat voor het mooiste effect, dan blijft met baffles het plafond het best zichtbaar. Daardoor ervaart u meer hoogte. Bovendien kunnen verlichting of andere opties in het plafond gemakkelijker gebruikt worden, omdat een baffle minder ruimte in beslag neemt dan een paneel dat horizontaal aan het plafond gehangen wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos en we vertellen u hier graag meer over.

Wat bieden wij u?

In onze akoestiekfabriek maken wij alle geluiddempende producten zelf. Dit betekent dat u altijd maatwerk geleverd krijgt. In overleg stellen we bijvoorbeeld de materialen en afmetingen vast. Een aantal eigenschappen van onze baffles zijn:

  • Ze zijn gemaakt van een onbrandbare vulling.
  • Alle panelen hebben een hoge akoestische waarde.
  • Een baffle wordt prefab geleverd met ophang-ogen en afhangdraden.
  • Een paneel is 60 mm dik, maximaal 1200 mm breed en maximaal 2400 mm lang.
  • U kunt zelf een kleur of print kiezen.

Interesse in een baffle?

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit product en wilt u weten of het geschikt is voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via 0183-304102 of info@akma.nl. U mag ook het contactformulier op onze website invullen. We plannen dan een afspraak in, waarbij we geheel vrijblijvend langskomen om te onderzoeken welke akoestische oplossing past bij uw probleem. Samen kunnen we dan een keuze maken uit ons aanbod. Wij hangen de gekozen panelen of baffles eventueel ook voor u op.

Navigatie ▼