Akoestisch materialen Amsterdam

Expert in akoestiek in Amsterdam nodig?

Heeft u last van een storende nagalm in uw bedrijfspand in Amsterdam? Zijn u of uw collega’s slecht verstaanbaar? Dan heeft u zeer waarschijnlijk een probleem met uw akoestiek. Het is afhankelijk van de gebruikte materialen, de activiteiten in en de afmetingen van de ruimte en de mensen die er werken of er inderdaad een probleem is. Wij van AKMA Akoestische Materialen BV kunnen gratis en vrijblijvend langskomen bij u in Amsterdam om een akoestische meting uit te voeren. Ook adviseren wij u als akoestisch adviesbureau over eventuele oplossingen, zoals akoestische panelen, een akoestische scheidingswand, plafond baffles of andere geluiddempende materialen. Waar wacht u nog op?

Herkent u dit?

Wanneer u in Amsterdam te maken heeft met een van van onderstaande zaken, dan is het zeer waarschijnlijk dat u met onze hulp het akoestiekprobleem kunt verhelpen:

  • Nagalm
  • U bent slecht verstaanbaar
  • Verveling en hoofdpijn
  • Stem- en gehoorproblemen
  • Minder concentratie, meer ziekteverzuim

Zoals u ziet, kunnen de gevolgen voor uw werknemers zeer ernstig zijn. Voorkom ziekte en klachten en kom vandaag nog in actie. Bel onze akoestiekwinkel snel!

Amsterdam

Zo werkt ons adviesbureau bij akoestische isolatie

Kiest u voor ons om voor u aan de slag te gaan? Dan werken we altijd volgens een vast stappenplan:

  1. Meting/inventarisatie van afstand of via een ruismeting bij u op locatie in Amsterdam. Op basis hiervan geven we u een vrijblijvend advies.
  2. Normen bepalen de oplossing. Voor iedere ruimte en gebruik gelden normen en samen met de meting/inventarisatie bepaalt dit de gekozen oplossing.
  3. Oplossingen bespreken. Aan de hand van bovenstaande, uw probleem, wensen en budget vertellen we u wat er mogelijk is. Dit alles gaat geheel in overleg.
  4. Fabricatie. In onze akoestiekfabriek maken we alle oplossingen, zoals geluiddempende materialen voor uw akoestisch plafond.
  5. Implementatie. Daarna brengen we de panelen of wanden bij u aan. U zult direct een groot verschil merken.

Laat ons de akoestiek verbeteren bij u in Amsterdam

U kunt uiteraard ook de hulp inschakelen van een andere akoestiekwinkel in Amsterdam. Bij ons profiteert u echter van veel voordelen. Wij hebben bijvoorbeeld meer dan 20 jaar ervaring met akoestisch onderzoek en het leveren van effectieve oplossingen voor kantoor en andere ruimte. Daardoor weten we dat de meting de basis is van elk advies. We komen hiervoor gratis bij u in Amsterdam langs. Ook maken we alles in eigen productie in onze akoestiekfabriek, waardoor we altijd maatwerk kunnen leveren. Onze monteurs komen dit product vervolgens zelf bij u plaatsen. Onze levertijden zijn snel en onze prijzen zijn scherp. Uw wensen staan altijd centraal. Wat mogen we in Amsterdam voor u doen?

Kies in Amsterdam voor onze akoestische isolatie

Bent u overtuigd van ons vakmanschap en ons vermogen om u professioneel en snel te helpen met uw akoestiek? Dan kunt u ons bellen om een meting in te plannen. Aan de hand hiervan vertellen we u of akoestische panelen aan de wand of een akoestisch plafond een goed idee zijn. Hiervoor kunt u bellen naar 0183-304102 of u kunt mailen naar info@akma.nl. Onze vakmensen staan op kantoortijden van 8.00 tot 17.00 voor u klaar en gaan graag voor u aan de slag in Amsterdam.

Navigatie ▼