Akoestische wandpanelen

Stijlvol en effectief

Met akoestische wandpanelen kunt u veel akoestiekproblemen eenvoudig en snel oplossen. Bovendien kunt u ze bij AKMA Akoestische Materialen BV ook laten bedrukken met een print naar keuze of uw bedrijfslogo. Zo zien ze er meteen stijlvol uit. Wilt u weten wat onze akoestische specialisten voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies. Ook kunnen we bij u langskomen om een gratis meting uit te voeren en kunnen wij nadien de wandpanelen bij u op kantoor monteren.

Zijn dit ook uw problemen?

U bent niet zomaar op zoek naar akoestische wandpanelen. Dat doet u alleen wanneer u een probleem vermoedt en wanneer u klachten ondervindt, zoals:

  • Een storende nagalm
  • Een slechte spraakverstaanbaarheid
  • Of juist te goed, u hoort collega’s letterlijk spreken aan de telefoon bijvoorbeeld
  • Geluidreflectie of een flutterecho
  • Een slecht geluidsniveau

Akoestische wandpanelen

Onze akoestische wandpanelen

Wij leveren u verschillende soorten oplossingen, zoals plafondeilanden, baffles of wandpanelen. Die worden gemaakt van een aantal soorten panelen. We zetten ze hieronder voor u bij elkaar:

  • Basic, deze variant is geschikt voor het plafond en is maximaal 2400 x 1200 mm
  • Fabric, dit paneel is naadloos afgewerkt en is maximaal 1700 mm hoog
  • Acoustic art, dit product wordt afgewerkt met een print naar keuze en is maximaal 3000 mm hoog
  • Standaard sportpaneel: deze wordt naadloos afgewerkt in een kleur naar keuze en is maximaal 2400 x 1200 mm
  • Softline paneel: ook deze variant komt in een kleur naar keuze en is maximaal 1700 mm hoog

Onze akoestische specialisten kunnen u meer vertellen over de toepassingsmogelijkheden van bovenstaande producten. Ook adviseren zij over de voor u geschikte wandpanelen.

Onze oplossingen

Bij ons kunt u niet alleen plafondeilanden bestellen, maar ook wandpanelen, (bureau)dividers en baffles. Wilt u weten welke van deze producten u helpt om die vervelende galm of echo te voorkomen? Dan komen onze vakmensen graag bij u langs om een ruismeting op locatie uit te voeren. Aan de hand hiervan kunnen we inschatten hoeveel m2 aan isolatiemateriaal u nodig heeft. Dit leggen we dan in een persoonlijk adviesgesprek aan u voor. Aan de hand van uw wensen en budget kunt u kiezen voor uw eigen oplossingen. Dit is alles is geheel vrijblijvend.

Akoestische wandpanelen-2

Akoestische hulp nodig?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze wandpanelen en wilt u weten of ze geschikt zijn voor uw organisatie? Maak dan snel een afspraak met een van onze experts. Of wilt u alleen eerst uw vragen over akoestische problemen stellen aan een van onze vakmensen? Dan kunt u in beide gevallen bellen naar 0183-304102. Onze experts zijn u graag van dienst. U mag ook mailen naar info@akma.nl. Wanneer u meer wilt weten over onze akoestische wandpanelen, dan kunt u ook een kijkje nemen op onze site.

Navigatie ▼