Akoestische wandbekleding

Specialist in akoestische wandbekleding

Met akoestische wandbekleding kunt u problemen als nagalm en een slechte spraakverstaanbaarheid in een mum van tijd oplossen. Als u daarvoor een professioneel en betrouwbaar adviesbureau voor inschakelt tenminste. AKMA Akoestische Materialen BV kan u uitstekend helpen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met akoestiekproblemen. U vindt bij ons niet alleen advies, maar ook productie van de juiste wandkleding en de plaatsing ervan. Wij nemen u alles uit handen, en dat voor een voordelige prijs. Bel ons meteen!

Ruime keuze in panelen

Akoestische wandkleding leveren wij in de vorm van panelen. Deze kunnen naar wens bevestigd worden aan de wanden of tegen het plafond. Ook kunnen we ze vrijstaand leveren. Al onze panelen zijn akoestisch zeer sterk en gemaakt van een onbrandbare vulling en afwerking. Andere eigenschappen van onze wandbekleding zijn:

  • De Basic is afgewerkt met glasvlies en mag maximaal 2400 x 1200 mm zijn.
  • Onze Fabric leveren wij in een kleur naar keuze en mag maximaal 1700 mm hoog zijn.
  • Op de Acoustic art drukken wij een print naar keuze (maximaal 3000 mm hoog).
  • De standaardvariant van het sportpaneel leveren wij naadloos in een kleur naar keuze (hoogte maximaal 1700 mm).
  • Het Softline paneel lijkt op het sportpaneel, maar met maximale afmetingen van 2400 x 1200 mm.

Wilt u weten welke variant het meest geschikt is voor uw situatie? Onze mensen helpen u hier graag bij.

Akoestische wandbekleding

Vooraf gratis akoestische meting

Hoewel wij dankzij onze jarenlange ervaring ongeveer kunnen inschatten hoeveel wandbekleding u nodig heeft voor een verbeterde akoestiek, voeren wij toch altijd nog een geluidsmeting uit. Dit kunnen we bij u op locatie doen of van afstand. Aan de hand hiervan weten wij precies welke problemen u heeft, zodat we u optimaal kunnen adviseren over de te kiezen producten. Bij ons weet u zeker dat u niet alleen de beste en voordeligste akoestische wandbekleding krijgt, maar ook dat uw akoestiekprobleem voorgoed verleden tijd is.

Nieuwsgierig geworden?

Heeft u interesse in onze op maat gemaakt wandbekleding? Of wilt u ons inschakelen vanwege onze zeer complete service? Dan horen wij graag telefonisch van u (0183-304102) of via de mail (info@akma.nl). U mag ook een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Onze akoestische specialisten nemen dan zo vlug mogelijk contact met u op. Laat u niet langer afleiden door te hard pratende collega’s of die vervelende nagalm. Maar schakel ons in voor advies over en plaatsing van akoestische wandbekleding.

Navigatie ▼