Akoestische wand

Akoestisch vakmanschap bij AKMA

Problemen met de akoestiek op kantoor kunt u snel oplossen met een akoestische wand. Deze houdt een deel van het geluid vast en kaatst een ander deel terug. Hierdoor heeft u minder last van nagalm en kunt u uw medewerkers weer beter verstaan. Wij van AKMA Akoestische Materialen BV kunnen u na een akoestische meting precies vertellen welk type wand geschikt is en hoeveel m2 u nodig heeft. Tevens kunnen wij de geluiddempende producten zelf maken in onze eigen fabriek. Daardoor hoeft u nooit lang te wachten en kunnen we kwalitatief vakmanschap leveren.

Ieder probleem een eigen oplossing

Wanneer u minder nagalm wilt, dus u wilt dat geluid sneller wegsterft, dan adviseren wij u om plafondeilanden of baffles tegen de plafonds te plaatsen. Maar als u beter te verstaan wilt zijn wanneer u spreekt, dan zijn panelen aan de wand een betere keuze. Wilt u meer privacy tijdens het bellen? Dan kunt u scheidingswanden plaatsen tussen twee bureaus. Dat zorgt er tevens voor dat u elkaar minder hoort en minder afgeleid bent. Wilt u weten wat er voor u een handige oplossing is? Vraag ons dan om bij u langs te komen voor een gratis akoestische meting.

Akoestische wand

Veel positieve reacties

Wij hebben al bij vele organisatie een akoestische wand of panelen mogen plaatsen. Hier hebben we ook al veel positieve reacties over gekregen, zoals van restaurant Tapijn in Maastricht: ‘Kort voor de opening van onze brasserie bleek de akoestiek niet op orde. Dankzij het advies en het snelle handelen van AKMA is het resultaat geweldig!’ Naast restaurants werken wij ook in bijvoorbeeld scholen, kinderdagverblijven en kantoren. Overal waar concentratie en communicatie een belangrijke rol speelt, moeten de akoestische omstandigheden goed zijn.

Kies uit verschillende soorten wand

In onze akoestiekfabriek maken wij al onze geluiddempende producten zelf. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij zullen u vervolgens vertellen wat er mogelijk is. Zo kunnen afmetingen, afwerking en kleur naar keuze geleverd worden. Bij ons vindt u onder meer:

  • Horizontaal geplaatste plafondeilanden
  • Verticaal hangende baffles
  • Panelen voor tegen de wand
  • Scheidingswanden
  • Roomdividers

Interesse in een akoestische wand?

Onze werkwijze is zeer eenvoudig. Wij komen allereerst bij u langs voor een gratis akoestische meting. Aan de hand hiervan geven wij u een vrijblijvend advies. Wilt u met ons verder? Dan maken we in onze fabriek uw producten volledig op maat. Die komen we eventueel ook bij plaatsen. Simpeler kan het niet en wij nemen u vrijwel alles uit handen. Interesse in onze werkwijze of producten? Bel dan voor meer informatie naar 0183-304102. U mag ook bellen om een afspraak te maken. Wilt u liever mailen, dan kan dit naar info@akma.nl. Wij leveren u een akoestische wand van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Akoestische wand-2

Navigatie ▼