Akoestische scheidingswanden

Veel mogelijkheden en maatwerk

Wanneer u akoestische scheidingswanden nodig heeft, dan wilt u kwaliteit geleverd krijgen en niet te veel betalen. Dan zit u hiervoor bij AKMA Akoestische Materialen BV goed. Omdat wij in onze fabriek alle producten zelf maken, kunnen wij u altijd maatwerk leveren. U kunt bijvoorbeeld in overleg kiezen voor een bepaalde afwerking, afmetingen of kleuren. Het is zelfs mogelijk om een print erop te drukken, dus ook uw bedrijfslogo kan op uw scheidingswanden komen te staan. Ontdek snel alle mogelijkheden!

Onze akoestische scheidingswanden

Onze dividers of scheidingswanden zijn toepasbaar in ruimtes met de meest verschillende geluidsproblemen, zoals een kantoor of callcenter. U kunt ze plaatsen waar u wilt, bijvoorbeeld in de gang of in een hoek. Zo deelt u een grote ruimte eenvoudig en snel op in kleinere ruimten. Dat zorgt niet alleen voor meer privacy, maar creëert ook een betere spraakverstaanbaarheid. U kunt onze akoestische dividers gebruiken als bureaudivider, dus tussen twee werkenplekken in, of als roomdivider. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Akoestische scheidingswanden

Verschillende opties

U kunt uw akoestische scheidingswanden bij ons volledig naar eigen wens samenstellen. Toch zijn er ook een aantal zaken standaard goed geregeld. Zo zijn de vulling en afwerking altijd onbrandbaar en bent u verzekerd van een zeer hoge akoestische waarde. Wij leveren de zichtzijde met een stof of print naar keuze. Als het gaat om de montage, dan:

  • Worden onze bureaudividers geleverd met poten, klemmen of haken
  • Krijgt u bij onze vrijstaande roomdividers twee platte voeten of een luxe wielstel
  • Leveren wij onze hangende scheidingswanden met spandraden

Akoestische scheidingswanden-2

Hoe weet u wat u nodig heeft?

U heeft waarschijnlijk geen verstand van akoestiek. Het is daarom voor u lastig om in te schatten hoeveel scheidingswanden u nodig heeft, hoe groot ze moeten zijn en welk materiaal voor u de beste keuze is. Daarom komen wij vooraf bij u langs voor een gratis akoestische meting. We kunnen dit op locatie doen, maar ook van afstand. Zo weten we precies wat de situatie is en kunnen we u optimaal adviseren. U krijgt dan scheidingswanden die perfect voldoen en uw probleem naar wens oplossen.

Vraag ons gerust meer informatie

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog veel vragen heeft, bijvoorbeeld over het kostenplaatje of de mogelijke afmetingen. U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze specialisten. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0183-304102. Of u kunt een e-mail naar ons sturen via info@akma.nl. Wij hebben tevens een online contactformulier dat u kunt gebruiken. Wilt u snel en klantgericht geholpen worden, maatwerk geleverd krijgen en geen cent te veel betalen? Kies dan AMKMA voor uw akoestische scheidingswanden!

Navigatie ▼