Akoestische scheidingswand

Meer privacy en beter te verstaan?

Wilt u meer privacy bij bepaalde telefoongesprekken of werkzaamheden, dan is een akoestische scheidingswand een ideale oplossing. Dit verhoogt ook de spraakverstaanbaarheid. U heeft geen last meer van de collega’s naast of en zij hebben geen last van u. Voor een scheidingswand van de beste kwaliteit moet u bij AKMA Akoestische Materialen BV zijn. Wij leveren zowel uit voorraad als maatwerk dat volledig naar wens is. U kunt kiezen uit vele opties en zo een wand samenstellen die niet alleen effectief is, maar ook mooi oogt!

Akoestische scheidingswand

Onze akoestische oplossingen

Bij ons vindt u een divider of scheidingswand, die u in de meeste ruimten kunt gebruiken met uiteenlopende geluidsproblemen. U kunt denken aan een callcenter of kantoor. Deze wanden zijn overal te plaatsen, in de hoek of op de gang bijvoorbeeld. In een mum van tijd scheidt u werkplekken van elkaar of deelt u een grote ruimte op in kleinere. Wij hebben ook akoestische dividers die u kunt gebruiken tussen twee bureaus in. Onze wanden zijn zowel vrijstaand als hangend leverbaar. We denken graag met u mee over wat voor u handig is.

Akoestische scheidingswand op maat

Wij kunnen voor u iedere scheidingswand volledig op maat afstemmen. Zo zijn kleur, afmetingen en stof door uzelf te bepalen. We kunnen één zijde bijvoorbeeld drukken in uw bedrijfskleur. Bij ons bent u verzekerd van een onbrandbare vulling en afwerking en een hoge akoestische waarde. Bij de montage heeft u de keuze uit:

  • Poten, klemmen of haken bij onze bureaudividers
  • Twee platte voeten of een luxe wielstel bij onze vrijstaande dividers
  • Bij onze hangende scheidingswanden leveren wij standaard spandraden

Wanneer u wilt weten welk type akoestische scheidingswand voor uw specifieke situatie geschikt is, dan kunnen wij een gratis geluidsmeting uitvoeren. Zo weet u precies wat het probleem is en wij kunnen u dan optimaal helpen.

U kunt ons bellen of mailen

Heeft u interesse in een scheidingswand uit onze eigen fabriek? Of wilt u meer weten over de akoestische meting en onze werkwijze? Neem in beide gevallen gerust contact op met een van onze vakmensen. Zij staan u telefonisch (0183-304102) graag te woord. U mag ook een mail sturen naar info@akma.nl of ons online contactformulier invullen. We vertellen u graag meer, zodat u zeker weet dat wij de juiste keuze voor u zijn. Voor een snelle service, de beste kwaliteit en de scherpste prijzen is AKMA uw adres voor een akoestische scheidingswand.

Navigatie ▼