Akoestische platen

Last van nagalm of echo’s

Wanneer u last heeft van akoestiekproblemen, dan bieden akoestische platen wellicht uitkomst. AKMA Akoestische Materialen BV kan bij u langskomen om een akoestische meting uit te voeren. Aan de hand hiervan berekenen wij hoeveel materiaal u nodig heeft en waar we die het beste kunnen aanbrengen. Indien u uw goedkeuring geeft, maken we de platen zelf in onze eigen fabriek. Ook kunnen we ze bij u komen bevestigen. U heeft dus nergens meer omkijken naar, maar die galm of echo zijn na ons bezoek voorgoed verleden tijd!

Onze akoestische platen

Schakelt u ons bedrijf in? Dan kunt u vervolgens uit vele verschillende opties kiezen. Onze platen heten Basic, Fabric, Acoustic Art, Standaard en Softline sportpaneel. Ze verschillen onderling in:

  • Afmetingen, dit is in overleg vast te stellen. Wij hanteren maximale groottes.
  • Opdruk, in overleg kunt u voor een print naar keuze kiezen of één kleur.
  • Gebruikte materialen, onze experts lichten u dit graag toe.

U kunt erop rekenen dat ze altijd een hoge akoestische waarde hebben en gemaakt zijn van onbrandbare vulling.

Akoestische platen

Daarom kiest u voor ons

U kunt uiteraard ook een ander bedrijf vragen om akoestische platen voor u te produceren of uit te rekenen hoeveel platen u nodig heeft voor een prettige werkomgeving. Het unieke aan AKMA is dat wij al deze diensten aanbieden onder één dak. Bovendien betaalt u geen cent voor de meting en is dit volledig gratis. In overleg en tegen een meerprijs kunnen wij de door u gekozen platen komen ophangen. Maar dat is niet het enige wat ons onderscheidt van de concurrentie:

  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en kennis van de laatste wet- en regelgeving.
  • Omdat wij zelf produceren, is onze levertijd zeer kort.
  • Bij ons vindt u enkel en alleen kwaliteit en de beste materialen.
  • Onze akoestische meting is geheel gratis en vrijblijvend.
  • Wij hebben klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan.

Schakel snel een professional in

Of u nu platen nodig heeft voor aan de wanden of tegen het plafond, bij ons vindt u wat u zoekt. Bovendien krijgt u er kosteloos advies bij over onze producten. Wilt u meer weten? Of wilt u direct een ruismeting afspreken? Belt u dan naar 0183-304102 of stuurt u een mail naar info@akma.nl. U mag ook ons contactformulier invullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk terug op uw bericht. Wanneer u een probleem heeft met de akoestiek, schakel dan direct een professional in. Wij kunnen in een mum van tijd het probleem voor u oplossen door akoestische platen aan te brengen.

Navigatie ▼