Akoestische plafondplaten

Snel de juiste akoestiek

Met akoestische plafondplaten lost u eenvoudig en snel uw geluidsproblemen op. Maar hoeveel heeft u er nodig? Van welk materiaal moeten ze gemaakt zijn? En hoe hangt u ze handig op? Schakel AKMA Akoestische Materialen BV in om u te helpen. Wij komen langs voor vrijblijvend advies en een akoestische meting. Zo kunnen we u precies vertellen of wandpanelen of plafondplaten een goede keuze zijn. Ook kunt u ze bij ons volledig op maat en naar wens laten maken. En op verzoek komen wij ze ook bij u ophangen. U heeft zelf nergens omkijken naar.

Akoestische plafondplaten

Akoestische plafondplaten

Wanneer u last heeft van galmen of een slechte verstaanbaarheid van spraak, dan zult u ongetwijfeld het plafond moeten aanpakken. Het is hier een ideaal oppervlak voor en een ideale plek, want u heeft er boven uw hoofd geen last van. U vindt bij ons akoestische plafondplaten in vele vormen en maten. Wij kunnen deze direct tegen het dak lijmen of op een andere wijze aanbrengen, bijvoorbeeld met ogen en afhangdraden. Ook zijn er mogelijkheden om plafondplaten te gebruiken in combinatie met systeemplafonds. Vraag ons ernaar!

Of liever baffles?

Terwijl plafondplaten horizontaal hangen, hangen baffles verticaal. Ze zijn bij uitstek voor grote en hoge ruimtes, zoals productiehallen en drukkerijen. Bovendien blijft de ondergrond zo zichtbaarder, waardoor een ruimtelijk effect ontstaat. U ervaart meer hoogte. Daarnaast is het een ideale oplossing, wanneer in het plafond ook verlichting of andere opties aangebracht moeten worden. Een baffle neemt neemt namelijk minder oppervlak in beslag dan plafondplaten. Onze medewerkers adviseren u graag over wat past bij uw situatie.

Alles op maat gemaakt

In onze eigen fabriek maken wij alle producten zelf. Daardoor krijgt u altijd maatwerk geleverd. We bespreken samen met u welke minimale afmetingen nodig zijn om een goede akoestiek te bewerkstelligen. Andere eigenschappen van onze akoestische panelen zijn:

  • Ze zijn altijd gemaakt van een vulling die niet kan branden.
  • We letten erop dat de akoestische waarde altijd voldoende is voor uw gebruik.
  • Onze panelen hebben diverse maximale afmetingen.
  • We kunnen ze naar wens drukken in een bepaalde kleur of met een bepaalde afbeelding.
  • Baffles leveren we prefab met ogen en afhangdraden ter bevestiging.

In overleg met onze vakmensen is er veel mogelijk. Vraag ons naar de opties en wij vertellen u er graag over.

Interesse? Bel ons dan!

Gaat u voor het beste? Wilt u niet te veel betalen? En wilt u snel geholpen worden? Dan bent u bij AKMA Akoestische Materialen BV aan het juiste adres. Doordat wij zelfs uit voorraad kunnen leveren, hoeft u nooit lang te wachten op een oplossing voor uw akoestiekprobleem. Belt u voor een afspraak naar 0183-304102. U mag ook bellen om meer informatie in te winnen. Hiervoor kunt u ook mailen naar info@akma.nl of vult u het contactformulier op onze website in. Wij kijken ernaar uit om akoestische plafondplaten of baffles voor u te mogen ophangen.

Akoestische plafondplaten-2

Navigatie ▼