Akoestische plafondpanelen

Voor de beste akoestiek

Geluidsproblemen lost u eenvoudig en snel op met de juiste akoestische plafondpanelen. Maar van welk materiaal moeten ze gemaakt zijn? En hoeveel m2 heeft u nodig? Wij van AKMA Akoestische Materialen BV kunnen u dan perfect helpen. Onze vakmensen komen bij u langs voor een professionele geluidsmeting, waarna wij precies weten wat er aan de hand is. Zo kunnen wij u optimaal adviseren over onze producten. We kunnen u bijvoorbeeld vertellen of onze plafondpanelen een goede optie zijn. Deze panelen maken we op maat voor u en we plaatsen ze ook voor u. Kortom, wij kunnen u alles uit handen nemen voor de beste akoestiek.

Akoestische plafondpanelen

De kans is groot dat we het plafond zullen moeten aanpakken, wanneer u last heeft van een nagalm, echo of slechte verstaanbaarheid van spraak. Plafonds zijn hier ideaal voor, omdat het grote oppervlakten zijn en u boven uw hoofd geen hinder ondervindt van onze plafondpanelen. Wij leveren deze in vele soorten, maten en kleuren. In overleg met u lijmen we ze direct op de plafonds of we hangen ze op met ogen en afhangdraden. Daarnaast hebben wij ook akoestische panelen voor systeemplafonds. Wij vertellen u hier graag meer over.

Akoestische plafondpanelen

Wilt u liever baffles?

Onze plafondpanelen hangen horizontaal, terwijl baffles juist verticaal hangen. Hierdoor zijn het de perfecte plafondpanelen voor productiehallen, drukkerijen en fabriekshallen. Een voordeel ervan is dat de ondergrond zichtbaar blijft en zo een ruimtelijk effect ontstaat. Met een baffle ervaart u meer hoogte. Bovendien is het een uitermate geschikte oplossing voor verlichting of andere toepassingen in het plafond. Een baffle neemt namelijk minder ruimte in dan andere plafondpanelen, terwijl de akoestische waarde zeer hoog blijft.

Maatwerk en kwaliteit

Wij maken al onze producten zelf in onze akoestiekfabriek. Zo garanderen wij u de beste kwaliteit en leveren we maatwerk. Samen met u nemen we door welke minimale afmetingen nodig zijn voor de juiste akoestische omstandigheden. Onze akoestische plafondpanelen hebben verder de volgende eigenschappen:

  • Ze zijn gemaakt van een onbrandbare vulling en afwerking.
  • Onze producten hebben allemaal een hoge akoestische waarde.
  • We kunnen ze voor u bedrukken met een print of in een kleur naar keuze.
  • U kunt zelf kiezen hoe u ze wilt laten afwerken door ons.
  • Wij leveren baffles prefab met ogen en afhangdraden om ze te kunnen ophangen.

Er is bij ons veel mogelijk. Overlegt u dit met onze specialisten. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden.

Wij staan voor u klaar

Of u nu plafondpanelen zoekt in uw bedrijfskleur of een baffle met een print, wij kunnen dit voor u realiseren. Maak snel een afspraak met een van onze specialisten voor een gratis akoestische meting. Aan de hand hiervan geven wij u vrijblijvend advies, zodat we u optimaal kunnen helpen. Voor meer informatie of het inplannen van een afspraak kunt u bellen naar 0183-304102 of stuurt u een bericht naar info@akma.nl. Wanneer u akoestische plafondpanelen nodig heeft, dan zijn wij uw beste keuze.

Akoestische plafondpanelen-2

Navigatie ▼