AKMA Akoestiek is advies - productie - montage

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen worden in de regel toegepast indien er sprake is van storende geluidsreflecties in een ruimte. Dit wordt veroorzaakt door harde wandoppervlakken zoals modern stucwerk of glaswanden. Geluid heeft vrij spel en zal zorgdragen voor een storend geluidsoverdracht over grotere afstanden in een ruimte. Hierdoor is de ruimte, al is deze qua nagalm in orde, geen prettige werkplek en stoort men zich aan collega’s of andere geluiden in de ruimte. Door het strategisch plaatsen van wandpanelen wordt het geluidsverval in een ruimte dus gecontroleerd en ontstaat er een comfortabele en prettige omgeving. AKMA is uw specialist op het gebied van ruimte akoestiek.

Maatwerk wandpanelen

AKMA produceert haar eigen lijn maatwerk wandpanelen. Hoogwaardige akoestische oplossingen en allemaal Peutz gecertificeerd. Dit garandeert een optimale en gewaarborgde werking. De panelen zijn in vele uitvoeringen en maatvoeringen leverbaar. Afgestemd op het benodigde aantal m2 OR in de ruimte en esthetisch passend bij de uitstraling en het gebruik van de ruimte. Uitgevoerd als een uniekleur paneel of voorzien van een print naar keuze. Ook qua afmetingen is bijna alles mogelijk. Standaard gemonteerd met afstandhouders zodat er een luchtspouw ontstaat. De spouw heeft een positieve werking op het absorptieniveau en met name in het laagfrequent gebied. Grotere panelen worden star tegen de wand bevestigd middels een schaduwlat. Deze Plus panelen zijn 20 mm dikker dan de standaard panelen en dubbel gevuld met hoogwaardig absorptie materiaal.

Meer weten? Ontvang advies op maat

Heeft u een akoestisch probleem en wilt u dit graag laten verhelpen? Met de zorg van AKMA kunt u er zeker van zijn dat het probleem verminderd of zelfs helemaal opgelost wordt. We helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing en komen daarom vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie en akoestische geluidsmeting. Wilt u meer weten over akoestische wandpanelen, akoestische problemen of andere akoestiek gerelateerde zaken? Neem dan contact met ons op, we horen graag van u!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Maatwerk is onze standaard

Levering en montage

z

Geluidsmetingen en afspraak op locatie

Eigen productie faciliteiten

Peutz gecertificeerde oplossingen

h

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Reviews

Zoals te vinden op Google.nl

"Goed advies voor een perfecte akoestisch oplossing."

Carl Schoonenberg

"Veel vakkennis waardoor alle custom panelen perfect zelf gemaakt zijn"

Theo de Wildt