Akoestiek kinderdagverblijf en BSO

Een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (BSO) zijn van nature luidruchtige plekken. Kinderen maken immers het nodige geluid tijdens het spelen of andere activiteiten buiten en binnen. Een goede akoestiek in een kinderdagverblijf of BSO is daarom noodzakelijk om die gezellige drukte geen oorverdovend kabaal te laten worden. Bij AKMA bent u dan ook aan het juiste adres om de akoestiek in een kinderdagverblijf of BSO aan te pakken en de geluidskwaliteit te verbeteren. Dit doen wij met zowel advies als het aanpassen van de akoestiek door middel van onze producten. Neem gerust contact op en vraag naar onze mogelijkheden voor uw school.


Akoestiek kinderdagverblijf en BSO verbeteren

Er zijn meerdere redenen om de akoestiek in een kinderdagverblijf of BSO te verbeteren. Allereerst natuurlijk om het geluid van de kinderen te verzachten. Anderzijds kan gezondheid ook een goede reden zijn om de akoestiek in een kinderdagverblijf of BSO te verbeteren. De medewerkers hoeven met een goede akoestiek minder hard te praten om kinderen tijdens hun activiteiten of spel te bereiken. Ze hoeven zich niet te overschreeuwen. En dat is beter voor hun stembanden. Onze akoestische oplossingen voor een kinderdagverblijf of BSO kunnen wij voor meerdere ruimte gebruiken. Een verbeterde akoestiek in de lokalen, speelzaal, een aula of kantine; in overleg is alles mogelijk en zijn onze akoestische platen op maat te maken. Er ontstaat zo een prettige ruimte om in te leven, leren én werken.


Wij helpen u graag verder

Om die akoestiek te verbeteren, nemen we altijd graag een kijkje in het pand. Dit bezoek is geheel vrijblijvend. Wij kijken naar verschillende oorzaken van geluidsoverlast of andere problemen die de akoestiek verstoren. Ook voeren wij hierbij geluidsmetingen uit, zodat wij onze adviezen professioneel kunnen onderbouwen.

Tot slot wilt u natuurlijk ook dat de akoestiek op een esthetische manier wordt verbeterd. Wij zorgen dat de ruimte volledig geïsoleerd wordt en letten daarbij ook op de afwerking. Een juiste combinatie van techniek én esthetiek is daarom belangrijk. Inmiddels hebben we al vele projecten mogen uitvoeren. Iedere keer weer met even veel enthousiasme.

Onze werkwijze

Wij leveren diverse akoestische panelen en geluidsabsorberende materialen op maat. Op basis van gedegen onderzoek meten en controleren wij de akoestiek van een ruimte. Vervolgens maken we een plan om deze akoestiek te verbeteren.

Dankzij dit maatwerk, kunnen wij de akoestische panelen of platen direct aanbrengen op de juiste plaatsen en onderdelen. Dit kunnen zowel het plafond als de wanden zijn, maar ook speciale schermen of panelen die aan het plafond opgehangen kunnen worden. Wij nemen u daarbij het nodige werk uit handen en brengen het onder één centraal aanspreekpunt. Meting, afwerking en montage; wij pakken uw project graag op.

Neem direct contact op

Bent u benieuwd naar de staat van de akoestiek op uw instelling? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag om de akoestiek te verbeteren op basis van professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij proberen u zo spoedig mogelijk te bereiken en komen langs voor een afspraak.

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
  • 5-sterren
    Veel vakkennis
    Theo de Wildt
Hulp nodig bij de akoestiek in uw kinderdagverblijf of BSO? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte