Maatwerk

AKMA onderscheidt zich door akoestische producten en oplossingen op maat. Vaak voldoen de standaard afmetingen van panelen prima, maar soms is het nodig om de afmetingen exact af te stemmen op de bijzonderheden van een specifieke ruimte. Gekoppeld, los, strak aan de wand, de lijnen van de architect volgend, uniform afhangend of juist speels. AKMA is specialist in maatwerk assemblage en montage van akoestische oplossingen. Laat de panelen een pronkstuk van de ruimte vormen of perfect opgaan in de achtergrond. Aan u de keuze! Wij kunnen vrijwel overal rekening mee houden in ons ontwerp. Niets is ons te gek.


Integratie van licht en electra

Over het algemeen komt AKMA in bestaande ruimtes, vertrekken die reeds gerealiseerd zijn. Dat betekent dat wandcontactdozen, lichtschakelaars, thermostaten en andere bedieningselementen of voorzieningen al geplaatst zijn wanneer wij ingeschakeld worden om een akoestisch probleem op te lossen. Geen nood, onze experts vinden altijd een oplossing. Soms door middel van uitsparingen in panelen, soms door panelen exact op maat zodat de voorzieningen precies vrij blijven, soms door de voorzieningen op het paneel te plaatsen. Kabeldoorvoer, aansluitingen voor audio/video of Internet, het kan allemaal harmonieus verwerkt worden in, naast, achter, op of door onze akoestische oplossingen heen.


Gesprekspartner voor alle betrokkenen

Architecten, facilitair managers, projectontwikkelaars, (bedrijfs)inrichters, ingenieurs en anderen die mede verantwoordelijk zijn voor hoe ruimtes eruit komen te zien en wat waar geplaatst mag, kan of moet worden... vaak denken zij na over elk detail. Kleur, materiaal, afwerking, uitstraling, alles moet passen bij elkaar en kloppen. AKMA is uw gesprekspartner om te komen tot akoestische oplossingen in lijn met uw visie. Er is van alles mogelijk qua afmeting, kleurstelling, kaderafwerking, op- en afhanging. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de kleurstelling en logo's van uw huisstijl terug laten komen in de panelen. Bel ons en spreek uw vereisten met ons door, we komen gegarandeerd tot een oplossing.

Antwoord op de meest gestelde vragen
Welke materialen absorberen geluid?

Om de akoestiek in uw woning te verbeteren kunt u ook gebruikmaken van absorberende materialen. Enkele voorbeelden van materialen die de akoestiek in uw woning verbeteren zijn: steenwol, glaswol, polyesterwol, maar ook schuimsoorten zoals vlokkenschuim en melamine-schuim. Gordijnen en tapijt zijn goede voorbeelden van producten die de akoestiek in uw woning verbeteren.

Wat kan ik doen tegen galmen in mijn woning?

Er zijn een aantal opties om de galm in uw woning te verminderen. Galm is natuurlijk erg storend, vooral in een kamer met harde materialen blijft de galm langer hangen. Een aantal opties om galm in een woning te verminderen: allereerst is het goed om geluiddempende materialen te gebruiken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een kleed of gordijnen. Een andere oplossing is het plaatsen van panelen aan het plafond, aan de wand of simpelweg aan één kant. AKMA denkt graag met u mee en voorziet u van deskundig advies om de galm in uw woning te verminderen.

Kies voor akoestische oplossingen op maat

AKMA is niet alleen de expert op het gebied van akoestisch advies. Wij zijn ook gespecialiseerd in het op maat assembleren en monteren van akoestische oplossingen. Omdat we onze producten zelf maken, weten wij precies hoe onze materialen in te zetten. We assembleren de panelen zelf, in onze eigen werkplaats. Onze productie is een ambacht. Wij gaan voor nette afwerking van onze producten en professionele montage. Bel ons vandaag nog om uw wensen te bespreken.

Contact
Klanten vertellen
Niemand anders kan u beter vertellen over onze diensten en producten dan de gebruikers hiervan. Uiteraard zijn alle reviews openbaar geplaatst via Google.
  • Helemaal top
    Goed advies voor een perfecte akoestische oplossing
    Carl Schoonenberg
Hulp nodig bij custom-made akoestische panelen en oplossingen? Wij helpen u graag!
Vrijbljvende offerte