AKMA Akoestiek is advies - productie - montage

Akoestisch kamerscherm

De akoestiek in een kamer kan de spraakverstaanbaarheid ernstig beïnvloeden. Zeker wanneer er meerdere personen of andere geluidsbronnen in een ruimte aanwezig zijn, kan dit een zeer storend effect hebben. Dit kunnen werkruimtes zijn, maar ook in woon- en slaapkamers zijn de effecten van een slechte akoestiek niet te onderschatten. Akoestisch adviesbureau AKMA zet akoestische kamerschermen in om dergelijke problemen op te lossen. Als producent, leverancier en adviseur bezet AKMA een belangrijke positie in de markt van akoestische kamerschermen. Benieuwd of een akoestisch kamerscherm iets voor u is? Onze adviseurs denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw vraagstuk.

Akoestische roomdividers

De ontwikkeling en productie van deze akoestische roomdividers hebben we in eigen beheer. Deze positie stelt ons in staat om een totaaloplossing te bieden waar u echt iets aan heeft. Met onze jarenlange ervaring kunnen we snel en nauwkeurig tot de kern van een vraagstuk komen. Samen met u komen we vervolgens tot een oplossing, zoals het installeren van akoestische kamerschermen of andere vormen van akoestische toepassingen. Om een beter inzicht in uw vraagstuk te krijgen voeren we geheel vrijblijvend een geluidsmeting uit. Deze meting geeft ons een kijkje in de akoestiek van uw kamer en laat de problematische frequenties naar voren komen. Aan de hand van deze resultaten stellen we een advies op. Een advies van AKMA is altijd een advies op maat; volledig gericht op uw situatie en aangepast naar uw wensen.

Akoestische kamerschermen

De akoestische kamerschermen zijn slechts een van de vele toepassingen die AKMA kan inzetten om uw problemen te verhelpen. De vorm is slechts een deel van de oplossing. De keuze voor het juiste akoestisch materiaal is doorgaans belangrijker. Omdat we de akoestische kamerschermen zelf produceren kunnen we deze volledig op maat maken, voor het beste resultaat. U kunt ook kiezen voor een van onze standaardformaten als dat mogelijk is in uw situatie. Al onze producten worden door Peutz gekeurd, zodat u zeker weet dat onze oplossing ook daadwerkelijk resultaat oplevert. Naast een goed resultaat denken we graag met u mee over een manier om uw akoestische roomdividers op fraaie wijze af te werken. Het oog wil immers ook wat. Ook hier heeft u voldoende keuze tussen verschillende afwerkingen en modellen, zodat vindt u altijd een product dat bij u past.

Deskundig advies door AKMA

Interesse in een akoestisch kamerscherm van AKMA? Wij kunnen gewenste oplossingen niet alleen leveren en monteren maar begeleiden onze klanten indien gewenst ook van schets tot metingen, rapportages en eindoplevering.

Neem contact op met AKMA om een afspraak te maken.

We horen graag van u!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Maatwerk is onze standaard

Levering en montage

z

Geluidsmetingen en afspraak op locatie

Eigen productie faciliteiten

Peutz gecertificeerde oplossingen

h

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Reviews

Zoals te vinden op Google.nl

"Goed advies voor een perfecte akoestisch oplossing."

Carl Schoonenberg

"Veel vakkennis waardoor alle custom panelen perfect zelf gemaakt zijn"

Theo de Wildt