Akoestische isolatie

Wij lossen uw akoestiekprobleem op

Heeft u akoestische isolatie nodig, bijvoorbeeld omdat het galmt op kantoor? Of verstaat u uw collega’s erg slecht of hoort u steeds letterlijk wat zij zeggen? Dan heeft u mogelijk een akoestiekprobleem. Doordat gebouwen steeds meer van harde materialen gemaakt worden, grotere ruimtes hebben en steeds minder meubilair bevatten, wordt akoestiek een steeds groter probleem. In het Bouwbesluit zijn daarom strenge regels opgenomen. Wij van AKMA Akoestische Materialen BV kunnen u vertellen hoe u de juiste isolatie kunt toepassen.

Zo werken wij

Op basis van uw klacht kunnen wij ons al een beeld van het probleem vormen. Maar we komen ook graag bij u langs om een akoestische meting uit te voeren. We meten dan onder meer de hoeveelheid ruis. Op basis hiervan leggen wij een advies bij u neer. Zo kunnen we u wandpanelen of een plafondeiland aanraden om het geluid te absorberen en terug te kaatsen. Deze producten maken we voor u op maat in onze fabriek en we kunnen de akoestische isolatie ook voor u plaatsen. U heeft nergens omkijken naar. Wij nemen u al het werk uit handen.

Akoestische isolatie

Onze akoestische isolatie

Dankzij ons akoestische vooronderzoeken kunnen we u precies vertellen wat uw bedrijfsruimte nodig heeft. Vervolgens adviseren we u over onze producten en vertellen we u meer over de eigenschappen van:

  • Geluiddempende panelen aan de muur
  • Baffles, panelen die verticaal hangen
  • Plafondeilanden met hoge isolatiewaarde
  • Scheidingsschermen om tussen werkplekken te plaatsen
  • Dividers om een deel van een ruimte af te scheiden

Het beste akoestische advies

Wij baseren ons altijd op de geldende normen en wetgeving, wanneer wij u van passend advies voorzien. Bovendien vragen alle problemen om een eigen oplossing. Wel zijn er een paar vuistregels voor isolatie te noemen. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van nagalm, dan pakken we bij voorkeur het plafond aan. Willen we de spraakverstaanbaarheid verbeteren, dan is het slimmer om goede panelen tegen de wanden te plaatsen. En wilt u meer privacy waarborgen? Dan zijn scheidingsschermen of dividers de beste optie.

Isolatie nodig? Bel ons!

Wanneer u isolatie nodig heeft om het geluid te dempen op uw kantoor, dan kunt u ons gerust bellen. Wij komen met veel plezier bij u langs om u daarna van het beste akoestische advies te voorzien. U kunt ons bellen op 0183-304102, maar u mag ook mailen naar info@akma.nl. Of vult u het contactformulier op onze website in. We geven u dan zo spoedig mogelijk een reactie. Wacht niet langer wanneer u last heeft van galm of een akoestiekprobleem. Wij kunnen dit zo snel voor u oplossen, dat het zonde is om nog langer te werken zonder de juiste akoestische isolatie.

Navigatie ▼