Akoestisch plafond

Akoestisch plafond nodig?

Of u een akoestisch plafond nodig heeft, kunt u zelf mogelijk moeilijk beoordelen. Daarom komen de vakmensen van AKMA Akoestische Materialen BV graag bij u langs om u te helpen. We voeren een gratis en vrijblijvende akoestische meting uit. Zo weten we precies hoe het is gesteld met het akoestisch niveau. Vervolgens krijgt u vrijblijvend advies van ons. Een speciaal plafond helpt vooral om de nagalm in uw bedrijfspand aan te pakken. Onze experts kunnen u hier meer over vertellen. Bel ons daarom op 0183-304102.

Wij leveren altijd maatwerk

In onze akoestiekfabriek kunnen wij ieder type akoestisch paneel maken. Ook uw plafond kunt u bij ons volledig naar wens samenstellen. Hier adviseren we u graag over, bijvoorbeeld welk materiaal geschikt is en voor welke afmetingen u het beste kunt kiezen. Maar u kunt de panelen van uw plafond naar eigen inzicht vormgeven. We kunnen bijvoorbeeld een artistieke print erop drukken, evenals uw bedrijfslogo of bedrijfskleuren. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het mogelijk en denken hierover graag met u mee.

Akoestisch plafond

Waarom een plafond van ons?

U kunt ook bij een andere firma terecht voor het kopen en inmeten van een akoestisch plafond. Maar wanneer u voor ons kiest, dan zult u merken dat wij voor onze klanten altijd net een stap extra zetten. Dat heeft voor u een flink aantal voordelen. Niet alleen is maatwerk bij ons mogelijk en een snelle levertijd vanzelfsprekend, maar ook:

  • Profiteert u bij ons van altijd zeer scherpe tarieven
  • Zorgen wij altijd voor een goede oplossing voor uw probleem
  • Hebben wij meer dan 20 jaar ervaring
  • Zijn al onze vakmensen goed opgeleid en kennen zij de regels
  • Komen wij bij u langs voor inmeten én plaatsen van uw plafond

Kortom, wanneer u voor ons gaat, dan heeft u geen omkijken meer naar uw akoestisch probleem. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bel ons gerust: 0183-304102

Wij snappen goed dat u nog veel vragen heeft over een akoestisch paneel. Akoestiek is een ingewikkeld onderwerp, dat vraagt om een specialistische aanpak. Bij onze experts bent u hiervoor aan het juiste adres. U kunt advies opvragen of vrijblijvend een afspraak maken via 0183-304102. Of stuur een mail naar info@akma.nl. Onze werknemers staan klaar om u te helpen. Met een akoestisch plafond van AKMA voorkomt u onder meer nagalm en zorgt u voor de best mogelijke akoestiek.

Navigatie ▼