Akoestisch paneel

Akoestisch paneel nodig?

Bent u op zoek naar een akoestisch paneel om uw akoestiekproblemen op te lossen? Dan bent u hiervoor bij AKMA Akoestische Materialen BV aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring als akoestisch adviesbureau op dit vlak en in onze eigen fabriek maken we alle producten zelf. Zo kunnen we u een snelle levertijd, de beste kwaliteit en maatwerk garanderen. Een expert van ons komt altijd bij u langs voor een akoestisch onderzoek, zo krijgt u altijd een paneel dat volledig aan uw wensen voldoet en past bij de situatie.

Onze producten

Of u nu last heeft van nagalm, een flutterecho of een slechte spraakverstaanbaarheid, wij hebben altijd adequate oplossingen voor een akoestisch probleem. Veel echo’s en galmen kunnen worden tegengegaan door een paneel aan te brengen op de wanden en plafonds. Hierdoor wordt geluid deels opgenomen en teruggekaatst. Wanneer u last heeft van collega’s, dan kunnen wij bureaudividers plaatsen. Dit zijn als het ware tussenschotten, waarmee u privacy creëert. Ook leveren wij vrijstaande dividers, waardoor u een deel van een ruimte van de rest kunt afscheiden.

Akoestisch paneel

Onze paneelsoorten

In ons assortiment vindt u meerdere paneelsoorten. Al deze panelen kunt u tegen de muur plaatsen of aan het plafond bevestigen. Wilt u weten welk akoestisch paneel u nodig heeft? Onze akoestisch specialist kan u dit vertellen. Wij bieden u onder meer:

  • De Basic-variant is 2400 x 1200 mm
  • Fabric is naadloos afgewerkt en is maximaal 3000 mm hoog
  • Acoustic art wordt geleverd met een print naar keuze
  • Een standaard sportpaneel in een kleur naar keuze, maximaal 2400 x 1200 mm
  • Softline paneel, ook in een kleur naar keuze, maar maximaal 1700 mm hoog

U kunt dus kiezen voor een wandpaneel van Acoustic Art of een plafondplaat van Fabric. Onze vakmensen adviseren u graag.

Akoestisch paneel

Afspraak inplannen?

Wanneer u een geluidsabsorberend paneel zoekt of akoestisch advies nodig heeft, dan zit u hiervoor bij AKMA goed. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van zaken kunnen we ieder probleem op het gebied van akoestiek uitstekend oplossen. Wilt u een afspraak met ons inplannen? Bel dan naar 0183-304102. U mag hier ook vrijblijvend advies opvragen. In dat geval kunt u ook een mail naar info@akma.nl sturen of vul ons contactformulier in. Wij komen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht terug. AKMA is uw beste keuze voor een akoestisch paneel.

Navigatie ▼