Akoestisch materiaal

Verbeter uw akoestiek snel

Wanneer u last heeft van nagalmen of een slechte verstaanbaarheid van spraak, dan kan het juiste akoestisch materiaal uitkomst bieden. Bij AKMA Akoestische Materialen hebben we een zeer ruime keuze aan producten en mogelijkheden. Daardoor vindt u altijd iets wat aansluit bij uw wensen en smaak. Heeft u geen idee welk materiaal u nodig heeft? Dan kan een van onze vakmensen bij u langskomen voor een akoestisch onderzoek en u op basis daarvan passend advies geven. Zo vindt u bij ons altijd wat u zoekt.

 

Ons akoestisch materiaal

U kunt samen met ons bepalen hoe en met welk materiaal de panelen afgewerkt worden, in welke kleur of print ze gedrukt worden en wat de afmetingen worden. Al deze panelen kunnen gebruikt worden als akoestisch plafondpaneel of als wandpaneel. Wij bieden u verder ook dividers / (buro)scheidingswanden.

 

Zo handig werken wij

Akoestiek is een vak apart en de kans is groot dat u hier geen verstand van heeft. U zult misschien merken dat het lang duurt voor geluid wegsterft (nagalm), u uw collega’s slecht verstaat of juist letterlijk hoort wat zij op afstand zeggen. Voor een leek is het haalbaar om vast te stellen dat er een probleem is, maar voor de oplossing heeft u het juiste materiaal en een professional nodig. Wanneer u ons inschakelt, dan:

 

> Voeren wij eerst een akoestische meting uit

> Zoeken wij uit welke normen van toepassing zijn

> Combineren wij bovenstaande tot een helder en vrijblijvend advies

> Bespreken we samen de mogelijkheden voor een akoestisch paneel

> Maken wij in onze werkplaats het door u gekozen materiaal op maat

> Monteren wij de gekozen producten op verzoek

Interesse in onze diensten?

Wilt u ons inschakelen voor het vervaardigen van het juiste akoestisch materiaal? Of wilt u eerst meer informatie? Heeft u ons nodig om uit te zoeken wat precies nodig is om de akoestiek te verbeteren? Wij zijn u graag van dienst.
U kunt ons bellen op 0183-304102 voor meer informatie of het maken van een afspraak. U mag ook mailen naar info@akma.nl of u kunt het contact-
formulier op onze site invullen. Wij geven u dan zo spoedig mogelijk antwoord. Kies AKMA om u snel en voordelig te helpen aan kwalitatief akoestisch materiaal.

Akoestisch materiaal

Navigatie ▼