Akoestisch adviesbureau

Het beste akoestisch adviesbureau

Wanneer u last heeft van akoestiekproblemen, dan kunt u het beste een akoestisch adviesbureau inschakelen. Wij zijn AKMA Akoestische Materialen BV en hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het geven van advies voor de beste geluidskwaliteit op scholen, bedrijven en kinderdagverblijven. Wilt u ook af van die vervelende galm? Of wilt u uw collega’s weer goed kunnen verstaan? Wat uw probleem ook is, wij zorgen voor een adequate en passende oplossing. Bel onze specialisten of stuur een mail naar ons adviesbureau. Wij helpen u graag!

Akoestisch adviesbureau

Voorkom gezondheidsproblemen

Veel gezondheidsproblemen worden niet gelinkt aan de akoestiek. Maar wanneer u en uw collega’s veel last hebben van geluidsproblemen, dan kunt u zelf te maken krijgen met hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Als u de gesprekken van een ander letterlijk kunt verstaan, dan kan dit voor veel afleiding zorgen. En dit leidt weer tot stress en irritaties. Onderzoek wijst uit dat er inderdaad een negatief verband is tussen een akoestisch probleem en gezondheidsklachten. Schakel daarom tijdig een akoestisch adviesbureau in!

Ons snelle werkwijze

Wanneer u een probleem heeft, dan wilt u dit graag zo snel mogelijk opgelost hebben. Wij snappen dit maar al te goed. Daarom kunnen wij u vlug helpen. Heeft u meer tijd nodig om uw keuze te maken? Dan is dit uiteraard ook geen probleem. Ons adviesbureau werkt als volgt:

  • U maakt een afspraak met ons, waarna wij bij u langskomen voor een akoestisch onderzoek.
  • Ook houden wij de geldende norm en wetgeving (zoals het Bouwbesluit) scherp in het oog.
  • Op basis hiervan geven wij u een vrijblijvend advies voor geluiddempende materialen. Dit bespreken wij uitgebreid met u en we houden hierbij rekening met uw wensen en budget.
  • Gaat u akkoord? Dan produceren wij in onze eigen fabriek uw baffles, wandpanelen of plafondeilanden.
  • Daarna komen we nogmaals bij u langs om de door u gekozen panelen te bevestigen.

Wat onderscheidt ons?

U kunt uiteraard ook kiezen voor een ander adviesbureau dat uw akoestiekprobleem kan verhelpen. Maar daarmee zou u uzelf, uw bedrijf en uw portemonnee ernstig tekortdoen. Wanneer u kiest voor ons, dan:

  • Profiteert u van onze zeer scherpe prijzen
  • Kunnen wij u plaatsing en inmeten uit handen nemen
  • Krijgt u altijd vooraf een gratis en vrijblijvend akoestisch vooronderzoek
  • Maken wij uw producten in onze eigen fabriek, dus altijd maatwerk!
  • Kunt u in overleg kiezen voor witte, gekleurde of bedrukte panelen

Haal 20 jaar ervaring in huis

Is er akoestisch gezien iets bij uw bedrijf aan de hand? Wilt u hiervoor een betrouwbaar en professioneel adviesbureau inschakelen? Neem dan direct contact op met AKMA. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en zorgen in een mum van tijd ervoor dat u weer prettig kunt werken. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 0183-304102, een mail naar info@akma.nl te zenden of u vult het formulier op onze site in. Een specialist van ons akoestisch adviesbureau neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Navigatie ▼