Akoestiek Experts

Expert in akoestiekproblemen

Wanneer u een betrouwbare en professionele partner zoekt, dan is AKMA Akoestische Materialen zonder meer uw beste keuze. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het verbeteren van de geluidskwaliteit van onder meer scholen, kinderdagverblijven en kantoren.
De geluiddempende panelen maken wij zelf in onze eigen werkplaats. Daardoor kunnen we u altijd maatwerk leveren en producten die volledig aan uw wensen voldoen, maken.
Ieder probleem lossen wij op en daarmee onderscheiden wij ons van anderen.

Slechte akoestiek herkenbaar?

In principe heeft u alleen een expert nodig, wanneer u een probleem heeft met de kwaliteit van het geluid en de akoestiek. U kunt ze herkennen aan onder meer:

> Nagalm
> U moet u stem verheffen bij afleidingen
> U bent slecht te verstaan bij vermoeidheid
> Verveling en afleiding
> Hoofdpijn
> Hoger geluidsniveau
> Stem- en gehoorproblemen

Opvallend genoeg wordt de link met de akoestische kwaliteit niet vaak gelegd. Toch heeft onderzoek aangetoond dat een slechte geluidskwaliteit een negatief effect heeft op de gezondheid en productiviteit van medewerkers.

Akoestiekwinkel

Ons aanbod

Wanneer u het probleem heeft vastgesteld, dan zorgen wij voor de oplossing. Onze vakmensen komen bij u langs om de situatie op te nemen en een meting uit te voeren. Zo weten we precies welke producten we u het beste kunnen adviseren. Ons aanbod:

 

> Privacyschermen tussen bureaus
> Akoestische plafond- en wand panelen
> Acoustic Art panelen
> PLUS+ panelen (sportpanelen)

 

Al onze producten zijn snel leverbaar en op maat te maken. Er is veel mogelijk. Onze specialisten kunnen u hier meer over vertellen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Navigatie ▼