Akoestiekfabriek

Problemen met de akoestiek?

Onze akoestiekfabriek biedt uitkomst wanneer u last heeft van gegalm op kantoor. Ook kunnen wij van AKMA Akoestische Materialen BV u helpen wanneer u uw collega’s slecht kunt verstaan. Of wanneer u ze juist te goed verstaat. Bel ons en wij komen bij u langs voor een gratis akoestische meting. Wij schatten de situatie in en adviseren u om geluiddempende producten te gebruiken. Onze specialisten kunnen voor u uitrekenen wat u nodig heeft en hoeveel m2 dat moet zijn. Vervolgens maken we al uw producten volledig naar wens in onze akoestiekfabriek. Ontdek snel wat wij voor u kunnen doen en waarom u voor ons moet kiezen!

Maatwerk in akoestiekfabriek

Omdat ieder probleem om een andere oplossing vraagt en omdat smaken verschillen, vinden wij het belangrijk om maatwerk te leveren. Wanneer onze experts weten wat u nodig heeft, bijvoorbeeld panelen aan de wand of tegen het plafond, dan gaan we met u in gesprek. U zit nog nergens aan vast. Maar we nemen wel met u door welke opties u bij ons heeft. Daarbij houden we uw budget en voorkeuren scherp in het oog. Er is zeer veel mogelijk als het gaat om maatwerk in onze akoestiekfabriek. Bespreekbaar zijn onder meer:

  • Materialen voor de afwerking
  • Grootte van de panelen (tot bepaalde maximale afmetingen)
  • Kleur en/of print
  • Wijze van bevestiging
  • Kadering van wit of blak aluminium

Onze vakmensen kunnen u hier meer over vertellen. Wij komen graag naar u toe, maar u kunt ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Ruime keuze aan producten

Meestal adviseren wij om plafondplaten te bevestigen. Plafonds zijn immers grote oppervlakken en door die aan te pakken kunt u al veel akoestische problemen oplossen. Bovendien zitten de panelen hier over het algemeen niet in de weg. Wij bieden u eventueel ook baffles, die verticaal hangen, als alternatief. Onze experts denken hierover graag met u mee. Naast plafondeilanden en baffles leveren wij uit onze eigen akoestiekfabriek ook wandpanelen, bureaudividers voor meer privacy en vrijstaande scheidingspanelen.

Akoestiekfabriek

Voordelen van onze akoestiekfabriek

U kunt uiteraard ook een ander bedrijf kiezen om u te helpen met uw akoestiekprobleem. Dat zou echter heel jammer zijn, want door ons te kiezen profiteert u van:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Veel producten uit voorraad leverbaar
  • Snelle levertijd, doordat wij alles zelf maken
  • Onze kennis van zaken en 20 jaar ervaring
  • Maatwerk, alles volledig naar wens

Schakel ons snel in

Wanneer u hulp nodig heeft met een akoestisch probleem, dan zijn wij uw beste keuze. Wij voeren altijd eerst een meting uit, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft. Die producten maken wij zelf, waardoor wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Bij onze akoestiekfabriek heeft u nergens omkijken naar. Wij regelen het voor u. Wilt u meer weten of een afspraak met een van onze medewerkers maken? Belt u dan naar 0183-304102. U mag ook een mail sturen naar info@akma.nl. Of vult u het contactformulier op onze site in. Wat mag onze akoestiekfabriek voor u maken: een wit paneel of een plafondplaat met uw bedrijfslogo?

Navigatie ▼