Akoestiek verbeteren

Voor het perfecte geluid

Is het misschien tijd om op kantoor de akoestiek te verbeteren, bijvoorbeeld omdat u collega’s amper verstaat? Of omdat u last heeft van een vreselijke galm? Dan raden we u aan om vanuit gezondheidsoverwegingen een expert in akoestiek in te schakelen. AKMA Akoestische Materialen BV staat dan graag voor u klaar. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het aanpassen van ruimtes en het verbeteren van de geluidskwaliteit. Zo kunnen wij moeiteloos en snel de akoestiek aanpassen, zodat u en uw collega’s weer prettiger kunnen werken.

Waarom akoestiek verbeteren?

U zult zich afvragen waarom het nodig is om een akoestiekprobleem aan te pakken. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat een slechte geluidskwaliteit de oorzaak is van veel gezondheidsproblemen. Daarom is het belangrijk om dit op tijd aan te pakken en de situatie te verbeteren. U kunt last krijgen van:

> Stem- en gehoorproblemen
> Vermoeidheid
> Hoofdpijn en duizeligheid
> Veel afleidingen
> Stress en irritatie

 

Omdat het een oorzaak is van ziekteverzuim die veel over het hoofd wordt gezien, is de Arbodienst hier extra alert op. Ook zijn de regels van de Arbowetgeving en het Bouwbesluit streng aangepast, om de werkomstandigheden te verbeteren als het gaat om de akoestiek.

Akoestiek verbeteren

Hoe pakken wij dit aan?

Wanneer u onze hulp inroept, dan komen wij allereerst bij u langs om een vrijblijvende meting uit te voeren. Wij meten dan de akoestiek en vergelijken dit met de geldende normen en richtlijnen. Aan de hand hiervan geven wij u een advies. Vaak is het voldoende om op strategische plekken panelen aan de het plafond te hangen. Hierdoor kan geluid niet de hele ruimte rondgaan. In onze werkplaats maken we ieder paneel zelf, zodat we maatwerk kunnen leveren. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfslogo erop laten drukken of een foto naar keuze.

 

Bel of mail ons gerust

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij altijd en overal de akoestiek verbeteren. Dit doen wij tegen een scherpe prijs en wij bieden u een zeer snelle service. Een deel van onze panelen is uit voorraad leverbaar en uw akoestiekprobleem zal dus binnen afzienbare tijd verbeteren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan om informatie via 0183-304102. U mag ook een mail sturen naar info@akma.nl. Telefonisch of per mail kunt u direct een afspraak laten inplannen met een van onze vakmensen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de akoestiek te verbeteren.

Navigatie ▼