Akoestiek verbeteren kantoor

Akoestiek verbeteren op kantoor?

Goed geluid op de werkplek is van groot belang en wanneer dit niet het geval is, dan is het verstandig om een expert in te schakelen om de akoestiek te verbeteren op kantoor. Wij van AKMA Akoestische Materialen BV kunnen u hierbij van dienst zijn. Niet alleen voeren wij een akoestische meting uit en adviseren wij u, maar wij kunnen al onze geluiddempende producten voor uw kantoor in onze eigen fabriek maken. U hoeft dus nooit lang te wachten en krijgt altijd maatwerk geleverd, bijvoorbeeld met uw logo erop.

Gezondheid verbeteren op kantoor

Voor zowel werknemer als werkgever is het belangrijk om te werken met de juiste akoestiek. U hoeft niet te schreeuwen en u kunt belangrijke gesprekken in alle privacy voeren. Een goede akoestiek heeft een positief effect op het gedrag en de gezondheid van mensen. Het zorgt voor de juiste interactie, een prettige werksfeer en prestaties. Communicatie zal verbeteren. Ziekteverzuim en stress nemen af. Kortom, akoestiek verbeteren is een investering die het zeker waard is. Wij helpen u hier graag bij.

Akoestiek kantoor verbeteren

Onze algemene aanpak

Schakelt u ons in? Dan voeren we altijd eerst een akoestische meting uit. Dit vormt de basis van ons advies, samen met de geldende normen. Vervolgens geven wij u een vrijblijvend advies om de geluidsomstandigheden te verbeteren op kantoor. We bespreken uw wensen en het kostenplaatje. Samen komen we eruit. Na uw akkoord, zullen wij de door u gewenste producten voor u maken in onze eigen fabriek. Vervolgens komen we nog eenmaal terug om de panelen af te leveren en te bevestigen. U zult merken dat in een mum van tijd de akoestiek zal verbeteren.

Tips voor Het Nieuwe Werken

Voor Het Nieuwe Werken is een goede akoestiek onontbeerlijk. Werknemers creëren hun eigen werkplek en eigen werkruimtes. Daarmee neemt het risico op storende effecten of omgevingsgeluiden toe. Ook gesprekken van collega’s verderop kunnen storend zijn. Om communicatie en kennisoverdracht soepel te kunnen laten plaatsvinden, adviseren wij op kantoor vaak:

  • Het plaatsen van een akoestisch plafond om veel geluidsoverlast weg te nemen.
  • Bureauschermen creëren meer privacy en verbeteren de spraakverstaanbaarheid.
  • Ervoor te zorgen dat er per tien werknemers minimaal één werkplek is, waar in stilte gewerkt kan worden.

Akoestiek verbeteren kantoor-2

Altijd een inrichtingsplan

Om inzichtelijk te maken wat onze plannen zijn, maken we ook altijd een inrichtingsplan voor u. Tijdens het adviesgesprek krijgt u dit van ons. Zo weet u precies waar bijvoorbeeld wanden en panelen komen. Bent u nieuwsgierig naar ons plan om het geluid te verbeteren op uw kantoor? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak met een van onze professionals. U kunt bellen naar 0183-304102 of mailen naar info@akma.nl. Wij zijn u graag van dienst en helpen u om de akoestiek te verbeteren op kantoor.

Navigatie ▼