Akoestische panelen

Last van slechte verstaanbaarheid?

Voor de beste akoestiek kiest u panelen van AKMA Akoestische Materialen. Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in akoestisch advies en geluiddempende oplossingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag ons dan om een vrijblijvend geluidsonderzoek. Wij kunnen u daarna precies vertellen wat de problemen zijn en welke oplossingen geschikt zijn. Bij ons kunt u de geluiddempende panelen volledig op maat laten maken. Zo heeft u in een mum van tijd geen last meer van de slechte akoestiek op uw werkplek.

Akoestiek panelen

Ga voor onze akoestische panelen

Voor ons zijn de geldende normen en wet- en regelgeving zeer belangrijk. Wij houden hier dan ook altijd rekening mee, wanneer wij u advies over akoestiek geven. Bovendien vraagt ieder akoestiekprobleem om een andere oplossing. Wanneer u te maken heeft met bijvoorbeeld nagalm, dan kunt u beter panelen tegen het plafond plaatsen. Heeft u last van een slechte spraakverstaanbaarheid? Dan adviseren wij u de juiste wandpanelen te gebruiken. Hoewel u bij ons uit veel opties kunt kiezen, kunt u er altijd op rekenen dat onze producten de juiste akoestische waarde hebben en dus voldoende geluiddempend zijn.

Onze oplossingen en panelen

In onze werkplaats maken wij alle geluiddempende producten helemaal zelf en volledig op maat. Daardoor kunt u uw wensen aan ons doorgeven. U heeft bij ons bijvoorbeeld de keuze voor een bepaalde kleur, print of afmeting. Al onze panelen komen in vijf varianten, van een basismodel tot een zeer luxe optie. U kunt ervoor kiezen om onze panelen te gebruiken:

> Als plafondpaneel
> Aan de wanden voor de juiste akoestiek
> Dividers tussen werkplekken en ter afscheiding
> Als baffles, verticale panelen aan het plafond
> Als PLUS+ paneel, bijvoorbeeld in sportzalen

 

Wilt u weten welke akoestiek panelen voor u geschikt zijn of welke opties u het beste kunt kiezen? Onze vakkundige medewerkers nemen dit graag met u door bij het adviesgesprek. Of bel ons nu voor meer informatie.

Zo bereikt u ons

Wilt u maatwerk voor uw wand- of plafondpanelen? En wilt u een betrouwbare partner met meer dan 25 jaar ervaring als het gaat om akoestiek? Wij leveren eventueel uit voorraad of maken uw producten op maat voor u. Daarbij hebben we kwaliteit en een goede service hoog in het vaandel staan. Meer weten of een afspraak maken voor een gratis akoestische meting? Belt u ons dan op 0183-304102. U mag ook een e-mail sturen aan info@akma.nl. Of vul ons online contactformulier in. Kies voor de beste akoestiek onze panelen!

Navigatie ▼