Akoestiek kantoor

Uw expert in akoestiek

Is de akoestiek op uw kantoor niet in orde? Duurt het lang voor geluid wegsterft? Kunt u uw medewerkers slecht verstaan? Of heeft u er juist last van dat u ze té goed verstaat? Neem dan contact op met een professioneel en betrouwbaar adviesbureau op het gebied van akoestiek. Wij van AKMA Akoestische Materialen BV kunnen bijvoorbeeld bij u langskomen om vast te stellen wat er aan de hand is. Uiteraard laten we het daar niet bij en vertellen we u direct welke producten geschikt zijn om de situatie op kantoor te verbeteren. Bel ons snel!

Akoestiek kantoor

Last van deze klachten?

Onderzoek laat zien dat er een negatieve relatie is tussen gezondheidsproblemen en een slechte akoestiek op kantoor. Die link wordt in de praktijk niet vaak gelegd. En dat is jammer, want de gevolgen kunnen zeer ernstig zijn. Het ziekteverzuim kan zelfs toenemen, wat u ook productiviteit kost. Andere klachten zijn, naast nagalm en een slechte verstaanbaarheid, ook hoofdpijn en vermoeidheid. Doordat concentreren lastig is bij veel achtergrondlawaai, kan ook afleiding en vervelend een rol gaan spelen. Voorkom deze problemen en roep onze hulp in!

Onze professionele aanpak

Wanneer u ons belt, dan kunt u altijd eerst vrijblijvend om meer informatie vragen over onze werkwijze. Wij beantwoorden deze vragen graag. Wilt u van onze diensten gebruikmaken, dan:

  • Voeren we eerst een onderzoek uit naar de akoestiek, op locatie of van afstand
  • Onderzoeken we welke wettelijke normen voor uw kantoor van toepassing zijn
  • Combineren we bovenstaande tot een vrijblijvend advies over de te kiezen middelen
  • Kunnen we de geluiddempende materialen voor u gaan produceren in onze eigen fabriek
  • Bevestigen we op verzoek de door u gewenste producten voor u

Kortom, wanneer u voor ons kiest, dan heeft u nergens omkijken naar. Wij helpen u van A tot Z. U hoeft alleen maar in ons adviesgesprek uw wensen kenbaar te maken en wij denken met u mee. Zo werkt AKMA!

De juiste akoestiek op kantoor

Voor een kantoor of kantoortuin zijn communicatie en concentratie zeer belangrijk. Daarom is nagalm minder belangrijk dan geluidverval. Ook is het van belang om storende omgevingsfactoren en andere geluiden te beheersen. Bovendien werken hier vaak veel mensen op een kleine ruimte bij elkaar, dus ook aan privacy moet gedacht worden. Over het algemeen maken we in ons adviesgesprek een inrichtingsplan voor de akoestiek op. Hierin nemen wij op:

  • Plafond en plafondeilanden
  • Panelen aan de wanden
  • Deskscreens
  • Privacyschermen

Bel ons vandaag nog!

Wanneer de akoestiek in uw bedrijf niet voldoende is, dan kunt u ons maar beter snel inschakelen. In een mum van tijd verhelpen wij het probleem op kantoor voor u. Omdat wij uit voorraad leveren, kunnen wij snel handelen. Ook kunt u bij ons terecht voor maatwerk, zoals panelen met uw bedrijfslogo erop. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons. U kunt bellen naar 0183-304102 of mailen naar info@akma.nl. Schakel ons snel in en ontdek dat wij vlug de akoestiek op kantoor kunnen verbeteren.

Navigatie ▼